Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Fakta om oss:

Mangatjejen:
Anzu är en spelnörd (kvinnliga gamers kommer på bred front) och hon bär alltid med sig sin spelkonsol vart hon än går. Anzu gillar att pyssla på sin fritid, som att lägga pärlplattor med Nintendo-figurer och hon  göra om gamla saker till nya. Som den mangaflicka hon är, älskar hon japansk popkultur och det speglar sig bland annat i hennes klädsel; hon är förtjust i karamellfärger och hennes klädsel är inspirerad av japansk street fashion.

Mangakillen:
Zacks största intresse är musik och han spelar trummor/slagverk (trummor i ett band, men även övriga slagverk i musikskolan). Dessutom DJ:ar han (i väskan bär han sina älskade vinylskivor). Zack är intresserad av mode och kläder, men hans största intresse efter musiken är böcker (mest gillar han serier och skräck, helst i kombination som "Walking Dead").

Mangakillen Zack är bland annat intresserad av mode, kläder och musik. Mangatjejen Anzu gillar japansk street fashion.

Sidansvarig: Per Lagheim
Senast uppdaterad 05 oktober 2015

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster