Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

3 nyheter om byggprojektet Fyrklövern

Projektkontoret har fortsatt öppet för dig som vill ställa frågor till byggledarna, vecka 4 stänger vi av Vilundavägen och leder om trafiken på Mälarvägen och markarbetena för nya parken påbörjas.

Ställ frågor om Fyrklövern!

Nu har du som är intresserad av att veta med om byggprojektet Fyrklövern chans igen att träffa byggledarna och ställa frågor. Välkommen till Dragonvägen 10 kl.18.00-20.00 på torsdag 19/1.

Avstängningar vecka 4

I slutet på vecka 4 kommer vi att gräva och schakta för VA-arbeten vid Mälarvägen och Vilundavägen. Trafiken på Mälarvägen kommer att flyta på men leds om, Vilundavägen blir vi tvungna att stänga av. Skyltar kommer att finnas på plats.

Markarbete för parken påbörjas

Arbetet med att bygga Fyrklövern fortskrider. Nu har vi kommit så långt så att vi har börjat stängsla in det område där vi ska bygga Blå parken, efter det börjar vi med markarbetena.

Läs mer om byggprojektet Fyrklövern här!

Sidansvarig: Per Lagheim
Senast uppdaterad 16 januari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster