Eldning är nu tillåten

Det tidigare eldningsförbudet inom Storstockholms brandförsvars område är nu upphävt. Detta beslut grundas på SMHI:s prognoser. All eldning sker på eget ansvar.

För mer information om under vilka förutsättningar eldning är tillåten besök Södertörns brandförsvarsförbunds webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Kommunen har särskilda bestämmelser när det kommer till eldning av trädgårdsavfall och ris. Här hittar du information om detlänk till annan webbplats.

Besök Storstockholms brandförsvar för information om aktuell brandriskprognoslänk till annan webbplats.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 12 oktober 2016
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster