Nytt nummer av Hej Väsby ute

Nu i helgen skickas andra numret av magasinet Hej Väsby! ut till alla som bor här Upplands Väsby.

Tidningen ges ut av Upplands Väsby kommun och kommer även att finnas att hämta i kommunhusets reception och i Messingen.

I det här numret kan du bland annat läsa om äldreomsorg på finska, dagkollo med fotboll och Grönanbesök, vad finsk lakrits och fika kan betyda och vad som rör sig i huvudet på en Väsbyprofil.

Läs Hej Väsby! nr 2 som pdfPDF

Ett urval av artiklarna finns också att läsa på www.hejvasby.selänk till annan webbplats.

Trevlig läsning!

PS! Sen vill vi förstås att du hör av dig och berättar vad du tycker om tidningen och om det finns något du vill att vi ska skriva om i nästa nummer som kommer i vår. Enklast är att mejla till hejvasby@upplandsvasby.se DS.

Sidansvarig: Per-Ola Lindahl
Senast uppdaterad 28 oktober 2016
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster