Magasinet Hej Väsby!

Hej Väsby är magasinet för oss i Upplands Väsby. Magasinet ges ut av Upplands Väsby kommun och skickas ut till alla som bor och verkar i kommunen.

Hej Väsby kommer ut två gånger per år. För den som inte fått sitt exemplar i postlådan finns tidningen att hämta i receptionen i kommunhuset inne i Väsby Centrum eller i Messingen intill stationen.

Hej Väsby!länk till annan webbplats kan du dessutom läsa ett urval av artiklar och krönikor.

Vill du kontakta redaktionen gör du det genom att mejla hejvasby@upplandsvasby.se.

Sidansvarig: Linda Corsvall
Senast uppdaterad 07 juni 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster