Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Daglig sysselsättning

Efter en längre tids psykisk ohälsa kan det vara svårt att komma igång  med olika aktiviteter. På våra verksamheter har du möjlighet att prova olika arbetsuppgifter under arbetsplatsliknande förhållanden.

Det sociala sammanhanget och samvaron är en viktig del av arbetslivet och här får du möjlighet att utvecklas i din takt och efter dina förutsättningar.

Information och ansökan

Du kan lämna in din ansökan per telefon, post eller mail. För ytterligare information kontaktar du Väsby Direkt.

Så arbetar vi

Efter att du skickat in din ansökan kommer den att fördelas till en handläggare. Därefter påbörjas en utredning av ditt hjälpbehov och ett beslut fattas.

Beslut

Du får beslut avseende daglig sysselsättning inom högst 20 arbetsdagar.

Om du inte är nöjd med det beslut du fått är det viktigt att du inom tre veckor överklagar beslutet till förvaltningsrätten. Hur du går till väga bifogas i det skriftliga beslutet.

Utförare för sysselsättning, se länk till höger.

Placering av verksamheterna

På kartan nedan finns Väsbys verksamheter för daglig sysselsättning. Du kan maximera kartan och genom att klicka på markeringarna följa länkarna till verksamheternas hemsidor för ytterligare information om deras inriktningar, mål samt kontaktuppgifter.


Sidansvarig: Sara Svanfeldt
Senast uppdaterad 22 mars 2011

Relaterad information

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster