Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Sysselsättning för personer med psykisk ohälsa

Efter en längre tids psykisk ohälsa kan det vara svårt att komma igång  med olika aktiviteter. På våra verksamheter har du möjlighet att prova olika arbetsuppgifter under arbetsplatsliknande förhållanden.

Det sociala sammanhanget och samvaron är en viktig del av arbetslivet och här får du möjlighet att utvecklas i din takt och efter dina förutsättningar.

Så arbetar vi

Efter att du skickat in ditt ärende via e-tjänsten, kommer din anmälan att registreras och diarieföras innan den fördelas till en handläggare.
 
I handläggningen ingår ett antal steg. Vi granskar ärendet och hör av oss till dig om vi behöver begära in kompletteringar till ärendet. Efter handläggningen är ärendet förberett för beslut.  

Handläggning och beslut

Du får ett beslut inom högst 15 arbetsdagar.

Utförare för sysselsättning, se länk till höger.

Placering av verksamheterna

På kartan nedan finns Väsbys verksamheter för sysselsättning.Du kan maximera kartan och genom att klicka på markeringarna följa länkarna till verksamheternas hemsidor för ytterligare information om deras inriktningar, mål samt kontaktuppgifter.


Sidansvarig: Bengt Pålsson
Senast uppdaterad 22 mars 2011

Relaterad information

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster