Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Nu är det dags att utse Upplands Väsbys representant till FunkisMello-finalen. Alla är välkomna och ingen biljett behövs. Deltagarna, som anmält sig, kommer dit med en ledsagare och sjunger sin favoritlåt. En jury röstar fram en vinnare! 

Funkismello anordnas för personer med särskilda behov och anordnas under festliga former. Alla är välkomna och ingen biljett behövs. Deltagarna, som anmält sig, kommer dit med en ledsagare och sjunger sin favoritlåt. En jury röstar fram en vinnare!

I år är Per-Ove ”Knappen” Stålknapp  värd och Tommy Faberberg  sidekick. Under överläggning så är det underhållning. En person vinner men alla får diplom!

Tid: fredag 17 februari 2017 kl.19.00-ca 20.30

Plats: Kulturhuset, Messingen

Biljetter till finalen på Cirkus 24 april bokas via www.ticnet.selänk till annan webbplats

FunkisMello arrangeras i samarbete med Föreningen Funkisglädje - www.funkismello.selänk till annan webbplats


FunkisMello gör skillnad

FunkisMello är Sveriges enda melodifestival för personer med intellektuell eller neuropsykiatrisk funktionsnedsättning inom LSS. Tävlingen, som tidigare hette Väsby Melodifestival, gick av stapeln första gången år 2011 och blev genast en succé. Sedan dess har det blivit ett årligt återkommande evenemang.

Målet med FunkisMello är att skapa ett arrangemang som leder till att så många som möjligt med funktionsnedsättning med intresse för att sjunga ska få möjlighet att stå på scen och delta på någon nivå. År 2015 bytte Väsby Melodifestival namn till FunkisMello och drivs numera på föreningsbasis. Upplands Väsby arrangerar en deltävling med tävlande från kommunen. Vinnaren i denna deltävling deltar sedan i den nationella finalen som 2017 hålls på Cirkus i Stockholm.

Tanken med FunkisMello är dels att uppmärksamma personer med funktionsnedsättning, men även bjuda på en minnesvärd kväll för både deltagare, publik och sponsorer. Så ett stort tack till alla aktörer som stöttar och sponsrar festivalen.

Tillsammans kan vi göra skillnad!

Sidansvarig: Linda Corsvall
Senast uppdaterad 14 februari 2017

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster