Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

Väsby Stadslopp - 27 maj 2017

Ett glädjefullt lopp där alla är vinnare

För andra året arrangeras Väsby Stadslopp i form av Pannbensloppet. Ett prestigelöst motionslopp där alla är vinnare och där fokus ligger på rörelseglädje och folkfest. Datumet är 27 maj 2017.

I din anmälan till loppet ingår profesionell tidtagning med chip, medalj till samtliga deltagare samt frukt och dryck vid målgång. Dessutom delas fina priser ut till topp 3 i respektive klass.

Det finns deltagarklasser för dig som är van löpare men också för dig som hellre vill promenera hela banan. Självklart välkomnas även de mindre barnen att delta på knatterundan som är ca 1 km.  

Anmälan görs på www.teampannben.selänk till annan webbplats

Information om Väsby Stadslopp​

Väsbys första stadslopp (#Pannbensloppet) gick av stapeln lördag 28:e maj 2016 med nästan 300 deltagare som sprang eller promenerade antingen 5 eller 10 km. Det fanns även ett barnlopp på ca 1 km. Arrangör av loppet är PB Ideell Förening (mer kända som Team Pannben).

Lördag 27 maj är det dags för Väsby Stadslopp 2017

Målsättningen är ett motionslopp där ALLA kan delta. Distanserna är 5 eller 10 km och det arrangeras även ett "Mini-lopp" för barn och ungdomar på ca 1km där föräldrarna kan springa med barnen. För de som önskar går det även bra att promenera 5 km banan. 

För mer information och anmälan, se länk till höger.

Pannbensloppet arrangeras i samarbete med Upplands Väsby Kommun.

Sidansvarig: Johanna Dermer
Senast uppdaterad 30 januari 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster