Kul på Messingen!

Under november-december händer det massor med kul saker för barn och vuxna på Messingen. Hämta ett program i Messingens reception. Du kan också följa Messingen på Facebook eller ladda ner programmet här: www.upplandsvasby.se/messingenlänk till annan webbplats .

LiseochGertrud

Lise och Gertrud Foto: Tina Axelsson

NOVEMBER

7-20 november MOVING CITY -ett Väsby i förvandling. Under två intensiva veckor arbetar kompaniet ReAct, tillsammans med den lokala Revygruppen Kulspelarna, fram gatuteater, performance och annat roligt. Resultatet går att se 19-10 nov!

Torsdag 17 november kl. 10:00 För de små- Barnrytmik med Charlotte Wihk. Kom och ha en rolig stund tillsammans med ditt barn. Drop-in & Gratis! Större grupper föranmäler sig via telefon 08-590 973 00. Lokal: Scenrummet.

Fredag 18 november kl.18:00-22:00 SPF bjuder upp till dans för sina medlemmar med Stefan Löfgrens orkester.

Lördag 19 november kl. 14:00 Sångprogram: Resa genom Väsby i ord och ton med Gun Bjurberg & Birgitta Söderström.  Fritt inträde. Lokal: Scenrummet.  Arr: Hembygdens år

Lördag 19 november kl. 20.00–00.00 Danskväll! Dansband Gideons från Eskilstuna. Entré 150 kr. Obemannad klädgarderob. Lokal: Scenrummet. Arr: Svenska Österbottningar i Upplands Väsby.

Söndag 20 novemberHembygdens år arrangerar för mer info. www.facebook.com/vasbyhembygdlänk till annan webbplats

Cecilia von Strokirch

Stand up med Cecilia von Strokirch

Torsdag 24 november kl.19:00 Stand up med Cecilia von Strokirch. Om ofrivillig karllöshet, letande efter sitt flickvänspotential och att ha sin bästa dejt på Storken i Köpenhamn.

Lördag 26 november kl. 12:00 och 14:00. Kan Själv med teater Pero. Från 2½ år. Om ditt och mitt, att göra själv eller hjälpas åt. Här får ni möta två personer som tränar på att samarbeta.

28, 29, 30:e november Adventskonserter med Musikskolans elever.  Arr: Musikskolan. Mer info: www.upplandsvasby.se/musikskolan

Gideon

DECEMBER

Lördag 3 december kl. 11:00 Teater ”Alla hästar hemma” med Östra teatern.  Programmet är en del av Internationella Handikappdagen som firas med en rad aktiviteter i Messingen. Mer info. Arr: Upplands Väsby kommun och HSO

Söndag 4 december kl.18:00 Lise&Gertrud – Julkonsert.

Lördag 10 december kl. 14:00 På allsångsäventyr med Pippi Långstrump. Under ledning av: Charlotte Wihk (sång) och Anders Wihk (piano).

Söndag 11 december kl. 14:00-15:00 Allsång- Kom och sjung söndag. Ledning  av Margaretha Böhlander & Anna Eriksson. Arr: Kultur- och fritidskontoret.

Lördag 17 decemberHembygdens år arrangerar.  Program uppdateras på www.facebook.com/vasbyhembygdlänk till annan webbplats

Söndag 18 december Hembygdens år arrangerar. Program uppdateras påwww.facebook.com/vasbyhembygdlänk till annan webbplats

Senast uppdaterad 29 november 2016