Publiksuccé när Stanley Cup-pokalen kom till Väsby

Under måndagen besökte Patric Hörnqvist Väsby ishall i sällskap med Stanley cup-pokalen som hockeyhjälten hjälpte sitt Pittsburgh Penguins att spela hem med sitt avgörande mål i årets sista match i finalserien.

En stor mängd Väsbybor hade tagit sig till hallen för att hylla Patric ”Bengan” Hörnqvist och låta sig fotograferas med honom och pokalen. Hörnqvist som spelade för Väsby Hockey under åren 2002-2005 intervjuades av en annan hockeylegendar, Challe Berglund, som även han har förflutet i Väsby Hockey.

Challe Berglund intervjuade även Leif Bejhed (V), ordförande i kultur- och fritidsnämnden, och kommunstyrelsens ordförande, Mathias Bohman (S), som fick tillfälle att berätta om den kommande upprustningen av Ishallen och intilliggande rink, men även om satsningen på Vilundaparken och Väsby idrottsstad.

Senast uppdaterad 31 juli 2017