Anna Järvinen - konsert på finska

Arrangör: Kultur- och fritidskontoret
Kontaktuppgifter: Messingens reception, 08-590 973 00
Plats: Scenrummet Messingen
Pris: 150 kr (ord. pris), 80 kr (stud/senior)
Försäljningsställen: Receptionen Messingen 08-590 973 00

Anna Järvinen kommer till Messingen i Upplands Väsby för en konsert på finska den 1 april!

Artisten och låtskrivaren Anna Järvinen är en av de mest egensinniga stjärnorna på den svenska pophimlen med flera kritikerrosade album bakom sig. Hon är född i Finland, är tvåspråkig och har en trogen publik även i hemlandet. Som ett nytt steg i karriären har hon översatt sin senaste skiva, ”Buren”, till finska – nu med titeln ”Annan. En Anna.”.

"Jag har samlat den här kraften att våga sjunga och tala finska de senaste 30 åren. Jag har alltid varit stolt över min finska bakgrund och det finska språket", säger Anna Järvinen om skivan.

Under hösten 2016 har hon också uppmärksammats som programledare för SVT-serien ”Anna Järvinen och kvinnorna”, där hon i förtroliga samtal möter andra starka kvinnor med rötter i Finland.

Anna Järvinen valdes till ”Årets Sverigefinne 2016”.

Köp biljett online via Nortic.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anna Järvinen. Foto: Carl Johan De Geer

Senast uppdaterad 20 mars 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster