Romska nationaldagen

Kontaktuppgifter: Satu Lindgren, tel. 08-59097813
Plats: Scenrummet, Messingen
Pris: Gratis inträde

Välkommen till romsk nationaldagsfirande den 8 april kl. 14.00 i Messingen vid Love Almqvist torg. Eftermiddagen inleds av Anders Rosén (V), kommunalråd och ordförande för samrådsgrupp för romsk inkludering. Därefter musik av den folkkära artisten Rainer Bollström och bandet Graniitti.

Rainer Bollström firar 25 år som artist och har släppt hela nio album. Även en ung idol-aktuell talang Aila Grönstrand framträder. Det bjuds också på mingel, tårta och tilltugg i foajén utanför scenrummet i Messingen.

Rainer Bollström
Senast uppdaterad 14 mars 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster