Konstrunda i Upplands Väsby

Tid: 29 april 2017 11:00 till 30 april 2017 16:00
Arrangör: Kultur-och frititidskontoret i samarbete med ideella arbetsgruppen för konstrundan
Kontaktuppgifter: Kerstin Sabel, medborgarförslagsställare, Väsbybo och konstnär: kerstin.sabel@telia.com
Plats: Samlingsutställning i Messingen. Konstrundan sker också parallellt i utställarnas olika öppna ateljéer runt om i kommunen 29-30 april.

Varmt välkomna till Upplands Väsbys första konstrunda!

Helgen 29-30 april öppnar Väsbys konstnärer upp sina hem/ateljéer och visar arbete inom måleri, skulptur, foto m.m. för alla intresserade. En samlingsutställning hålls även i Messingen samma datum kl. 11-16, med exempel av konst av samtliga konstnärer som deltar i rundan.

En folder med all praktisk information om rundan, utställare, karta med mera finns att hämta i Messingens reception från och med måndagen den 10 april.

Här kan du ladda ner foldern.PDF

Väsby Konstrunda 2017
Senast uppdaterad 27 april 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster