Föreläsning om ledarskap och hållbarhet!

Tid: 5 maj 2017 08:30-10:30
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Kontaktuppgifter: lotten.andersson@upplandsvasby.se
Plats: Scenrummet, Messingen, Love Almqvists torg 1, Upplands Väsby
Länk: Mer information om Föreläsning om ledarskap och hållbarhet!

Välkommen på en inspirationsföreläsning om ledarskap och hållbar utveckling. Ida Texell, förbundsdirektör och räddningschef för Attunda brandkår, kommer att föreläsa i ämnet.

På plats finns även Morgan Pettersson, miljöstrateg på Upplands Väsby kommun och Lotten Andersson, projektledare för Hållbara Väsby. De kommer att prata om projektet Hållbara Väsby och hur man genom projektet arbetar med Agenda 2030 i Väsby.

Föreläsningen är gratis men föranmälan krävs. Anmäl dig senast 28 april till lotten.andersson@upplandsvasby.se. I anslutning till föreläsningen serveras kaffe och macka!

När: 5 maj kl. 8.30–10.30

Var: Scenrummet, Messingen, Love Almqvists torg 1, Upplands Väsby

Varmt välkomna!

Senast uppdaterad 21 april 2017