Seminarium om solenergi

Tid: 17 maj 2017 18:00-20:30
Arrangör: Upplands Väsby kommun och Energi- och klimatrådgivningen i Stockholmsregionen
Kontaktuppgifter: Aleh Kliatsko, Klimat- och energirådgivare, 08-59 097 057
Plats: ABBA, Messingenhuset, Love Almqvist torg 1, Upplands Väsby kommun
Länk: Mer information om Seminarium om solenergi

Välkommen på seminarium om solenergi den 17 maj i Messingen. Syftet med seminariet är att visa hur du går från idé till färdig anläggning! Seminariet är kostnadsfritt och vi bjuder på fika.

Från klockan 18.00 finns installatörer och leverantörer på plats för att svara på frågor och ge tips och råd. Klockan 18.30 börjar seminariet där solenergiexperten Lars Andrén berättar om solenergi – hur det fungerar, tips på hur du kommer igång och vad du ska tänka på. Efter föredraget finns det tid för ytterligare frågor till utställarna.

När: 17 maj 2017

Plats: Abba-salen i Messingen, Love Almqvist torg 1

Program:

18.00-18.30 Minimässa med utställare

18.30-20.00 Seminarium

20.00-20.30 Minimässa med utställare

Anmäl dig här!länk till annan webbplats  - kostnadsfritt

Upplands Väsby kommun anordnar detta seminarium tillsammans med Energi- och klimatrådgivningen i Stockholmsregionen. Sammanlagt anordnas 8 seminarier om solenergi och solpaneler i Stockholmsregionen under maj månad. Energi- och klimatrådgivningen finansieras med stöd av Energimyndigheten och drivs i samverkan med Energikontoret Storstockholm. Det är en opartisk och kostnadsfri service från din kommun.

Senast uppdaterad 18 maj 2017