LAZUZ - en samtida cirkusföreställning

Tid: 30 juni 2017 19:30-20:30
Arrangör: LAZUZ Company, Kultur- och fritidskontoret
Kontaktuppgifter: Messingens reception, 08-590 973 00, messingen@upplandsvasby.se
Plats: Scenrummet, Messingen
Pris: 150 kr (ord. pris), 90 kr (stud./senior), 40 kr (barn 6-15 år)
Försäljningsställen: Messingens reception eller via www.upplandsvasby.se/messingen

LAZUZ – en samtida cirkusföreställning

I föreställningen ”LAZUZ” – ”att flytta” på hebreiska – träffar vi jonglören och akrobaten. Jonglören är helt inne i sin värld av flygande föremål. Han vrider och vänder dem för att hitta nya sätt att uttrycka sig. Akrobaten är fylld av leklust. En lust som driver honom framåt och som hjälper honom att kommunicera.

Vi betraktar ett ordlöst möte mellan karaktärerna och deras uttryck. Det är oskuldsfullt och utforskande men samtidigt fyllt av passion för rörelse och frihet. Relationen mellan de två förändras och förvrids genom föreställningens gång. De är hela tiden i rörelse, i både kropp och själ.

”LAZUZ” är en rörande och rolig nycirkusföreställning, där innovativ akrobatik och jongleringskonst på högsta nivå blandas med fysisk humor, allt till ackompanjemang av nykomponerad musik.

Föreställningslängd: 55 minuter
Åldersgräns: 6 år

Köp biljett online via Nortic.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om LAZUZ Company

LAZUZ Company är ett internationellt nycirkuskompani baserat i Stockholm. Bakom namnet står de två israeliska artisterna Ron Beeri och Itamar Glucksmann som startade kompaniet 2013 i samband med ett konstnärligt forskningsprojekt om mötet mellan jonglering och akrobatik. Nu har de utvecklat konceptet vidare till fullängdsföreställningen ”LAZUZ” där de arbetar tillsammans med den franske musikern Matthieu Pernaud.

LAZUZ Company. Foto: Milan Szypura

Senast uppdaterad 22 juni 2017
Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besöksadress: Dragonvägen 86 • Telefonnummer: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster