Al Pitcher – Sverige Syndrome (provföreställning)

Tid: 30 september 2017 19:00-20:30
Arrangör: Upplands Väsby kommun och Lifeline
Kontaktuppgifter: Messingen, 08-590 973 00, messingen@upplandsvasby.se/messingen
Plats: Scenrummet, Messingen
Pris: 150 kr (ord. pris), 80 kr (stud./senior)
Försäljningsställen: Messingens reception eller via www.upplandsvasby.se

Fullbokat!

OBS! Notera att detta är en provföreställning. Läs mer om Al Pitchers kommande turné.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Om föreställningen
Al Pitchers tidigare tre soloturnéer har samtliga varit rejäla publikframgångar som spelats för utsålda hus. Nya standup-showen "Sverige Syndrome" har premiär 27 oktober och beskrivs av Al som ett kärleksbrev till hans nya hemland Sverige.

Ingen observerar oss svenskar som Al Pitcher, med stor värme och häpnadsväckande träffsäkerhet. Hans soloföreställningar "Fika", "Påtår" och "Nääämen it’s Al Pitcher" har gett honom en stor och trogen publik. I nya föreställningen "Sverige Syndrome" vänder Al på perspektivet och vi får lära känna vår nye landsman och ta del av hans resa: från födseln i England till barndomsåren i Nya Zeeland för att sedan landa här, med en svensk fru och två barn.

– Jag älskar verkligen att uppträda live och att få presentera en helt ny show för min publik är den bästa biten. Sverige Syndrome är min mest personliga show hittills. Den förklarar hur jag hamnade här, och varför jag stannar kvar, säger Al.

Föreställningslängd: ca 90 minuter utan paus
Språk: Engelska