Vem ska trösta Knyttet?

Kontaktuppgifter: Messingen, 08-590 973 00, messingen@upplandsvasby.se
Plats: Scenrummet, Messingen
Pris: Fri entré
Försäljningsställen: Gratisbiljetter kan hämtas i Messingens reception från 28 augusti.

Musikteater för barn från 4 år med Teater i Haga

En finstämd musikteaterföreställning baserad på Tove Janssons berättelse om rädsla, utanförskap och ensamhet. Men framför allt om att få vara modig, att få bli sedd och vara tillsammans med andra. Till Peter Lundblads musik får vi följa Knyttet på hans resa från liten, ensam och rädd, till modig, stark och glad. På vägen träffar han på figurer som Hemulen, Mårran, homsor, Filifjonkan, Mymlan och Dronten, för att till slut finna en vän i Skruttet.

Medverkande: Maria Misgeld (tramporgel, autoharp, sång), Theresia Billberg (slagverk, flöjt, sång), Lisa Östborn/Isabel Reboia (sång)
Manus: Lisa Östborn och Maria Misgeld efter boken av Tove Jansson
Musik: Peter Lundblad