Upplands Väsby startsida
 
 
 
 
 
 
 

”Grustaget borde kunna förtätas, men åkrar och någon skog samt koloniområdet bör bevaras”

Så lät en av kommentarerna som den 25 maj gavs till stadsplanerarna, då kontoret för samhällsbyggnad i Väsby tog emot medborgarnas åsikter om visionen för området Älvsundadalen/Rotebro. Ett sjuttiotal personer svarade på stadsplanerarnas frågor kring vilka platser i området som betyder någonting just för dem, och varför. Många värdefulla synpunkter kom in och ett par uttryckte ”gud vad bra att kommunen gör det här. Vi har fått lämna de synpunkter vi önskade och vi blev lyssnade på”.

Ett annat par som just flyttat till Väsby från Grekland, tyckte först att de inte skulle kunna ge så mycket synpunkter eftersom de inte riktigt bott in sig ännu. ”Men det är klart att vi tycker närhet till en bra skola för vår dotter som är sex år är en viktig del av var vi bosätter oss”, menade de.

Tack för din medverkan!

Sidansvarig: Thomas L Thunblom
Senast uppdaterad 25 januari 2016

Relaterad information

Filer tillgängliga för nedladdning
Ikon som illustrerar filtyp Filnamn
PDF Rapport medborgardialog.pdföppnas i nytt fönster

Upplands Väsby kommun • 194 80 Upplands Väsby • Besök: Dragonvägen 86 • Telefon: 08-590 970 00  •  E-post: vasbydirekt@upplandsvasby.se Facebook: facebook.com/upplandsvasbylänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster