10 mars kl. 19.00 - 21.00

The Real Group

Foto: Mats Bäcker


En av världens bästa vokalgrupper kommer till Messingen i Upplands Väsby!

The Real Group är en svensk banbrytande vokalgrupp som varit verksam i Sverige och internationellt i mer 30 år. De är sedan länge etablerade och respekterade världen över. Inte bara för sin förmåga att skapa ovanligt varierade, lekfulla och uppfinningsrika arrangemang inom ramen för sin ovanliga sättning – fem mänskliga röster – utan också för sitt varma, intelligenta originalmaterial som kan uppskattas av alla, oavsett ålder, kön, samhällsklass och nationalitet. Med rösten som enda instrument har The Real Group skapat ett eget musikaliskt uttryck i området mellan jazz, pop och svensk körmusik.

The Real Group turnerar året runt och gör ett 80-tal konserter varje år. Största marknaden finns utanför Sverige, framförallt Tyskland, USA, Japan och Sydkorea. Under våren gör de en Sverigeturné och vi är mycket glada att välkomna dem till Messingens scen i Upplands Väsby. De kommer att bjuda på en blandning av låtar från nya skivan "Elements" och gamla favoriter.

The Real Group

Emma Nilsdotter
Lisa Östergren
Anders Edenroth
Morten Vinther
Janis Strazdins

Elever från Upplands Väsby Kulturskola och Väsby skolas musikklasser inleder konserten och kommer också att sjunga tillsammans med The Real Group!

Konsertlängd: cirka 2 timmar, med paus

Arrangör: Upplands Väsby kommun

Information
Tid: 10 mars kl. 19.00 - 21.00
Plats: Scenrummet, Messingen
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Adress:

Love Almqvists torg 1

Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun , messingen@upplandsvasby.se , 08-59097300
Pris: 325 kr (ord. pris), 275 kr (student/senior), 175 kr (barn/ung 5-18 år)