14 september kl. 11.00 - 11.45

Babblarna Andra musikalen – Bibbel Babbel Bubbel

De olika karaktärerna i Babblarna. Text: Babblarna. Andra musikalen. Bibbel Babbel Bubbel.

Upplands Väsby och Messingen – nu kommer Babblarna tillbaka med en ny färgglad och svängig musikal! Två föreställningar, kl. 11 och kl. 14.

Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knät.

Föreställningen rekommenderas från 2 år och är cirka 40 minuter lång, utan paus.

Om föreställningen

Dundersuccén med första musikalen och 431 spelade föreställningar har fått en uppföljare! Ta med barn och barnbarn på årets glädjepiller och se den nya Babblarmusikalen.

En färgglad, bubblig, interaktiv, svängig och rolig föreställning med barnens stora favoriter Babblarna, Faffa, Vovvo och Klonk. Vi blandar språklek och svängig musik – och framför musikalen med tal, tecken, sång och dans.

Ni får träffa Babba som inte alls vill gå och lägga sig. Tillsammans med robotflickan Klonk vill Babba bygga en koja som de alla ska sova över i. Men Vovvo är busig och väcker Babblarna hela tiden… Barnen i publiken får dansa och sjunga med till både nya och gamla låtar; ”Bibbel Babbel Bubbel”, ”Stompalång Tut Pling Sång”, ”Första Låten” och många, många fler.

Läs mer på Babblarnas webbplatslänk till annan webbplats

Arrangör: Mys Artisteri AB i samarbete med Upplands Väsby kommun

Viktig information

Samtliga i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knät. Det är för att vi som arrangör behöver veta hur många personer som befinner sig i lokalen, så att vi kan genomföra ett säkert evenemang.

Det finns mycket begränsat med plats för att parkera barnvagnar i Messingen. Vi rekommenderar att du lämnar barnvagnen hemma eller i bilen.

Tack för hjälpen!

Information
Arrangör: Mys Artisteri AB
Tid: 14 september kl. 11.00 - 11.45
Kontaktuppgifter: Mys Artisteri AB Messingen, 08-590 973 00
Biljettinformation: 195 kr (vuxen), 170 kr (barn upp till 16 år) + ev. serviceavgifter. Samtliga i publiken behöver en biljett, även barn som sitter i vuxens knä. Boka online eller i Messingens reception, 08-590 973 00. Endast kortköp. Köpta biljetter återlöses ej. Länk till mer biljettinformation