15 december kl. 12.00 - 17.00

Julmarknad – passa på att skänka en julklapp till ett barn

En julkula hänger från en gran, fin julstämning


För många barn är det självklart med julklappar under granen, men inte för alla. Ta chansen att skänka en julklapp till behövande barn i Upplands Väsby.

Den 15 december är det stor julmarknad i Järnvägsparken. I Väsby Entrés tält vid stationen kommer Svenska kyrkan i Upplands Väsby ta emot paket som sedan delas ut till barnfamiljer i Upplands Väsby. Svenska kyrkan i Upplands Väsby samarbetar med flera organisationer som hjälper till att dela ut paketen till familjer som inte har möjlighet att köpa egna julklappar.

När: På julmarknaden söndagen 15 december kl. 12–17
Var: Väsby Entrés tält vid stationen

Vi bjuder på glögg/saft och pepparkakor och ansiktsmålning för barnen. Passa också på att träffa byggherrarna för Väsby Entré som berättar om sina visioner.

Så här deltar du

  1. Köp en julklapp. Tänk på att det bör vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver. Begagnade gåvor måste vara hela och rena.
  2. Slå in paketet och skriv en lapp med information som beskriver ungefär vilken ålder eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel ”God jul till dig som är 3-5 år och tycker om att leka utomhus önskar Åsa!”
Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 15 december kl. 12.00 - 17.00
Plats: Väsby Entrés tält vid stationen på julmarknaden
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun vasbydirekt@upplandsvasby.se Väsby Direkt, 08-590 970 00