15 november kl. 16.00 - 18.00

INSTÄLLT! Körkonsert med folkvisor från Irland

Två folkmusiker, en spelar trumma och en spelar flöjt.

Foto: Jörgen Sälde

Konserten är inställd!

Inställt!

Körkonserten med folkvisor från Irland, söndag 15 november är tyvärr inställd. Upplands Väsby kommun, SingSing och Dag Westling och Gideon Andersson från Quilty har gemensamt beslutat att ställa in konserten. Detta på grund av det rådande förbudet mot allmänna sammankomster med fler än 50 deltagare.

Du som har köpt biljett på nortic.se kommer att få ett mejl/sms med information om återbetalning. Du som har köpt biljett i Messingen är välkommen till receptionen för återbetalning.

Vänligen observera att endast biljettpriset återbetalas, inte försäkrings-, service-, leverans- och distributionsavgifter.

Vi beklagar det inträffade och ber om ursäkt för besväret!

Med vänlig hälsningar,
Messingen och Allmänkulturenheten
Kultur- och fritidskontoret
Upplands Väsby kommun

Allmänna villkor vid köp och bokning av evenemangsbiljetter samt värdebevis i Nortics biljettsystem (PDF)länk till annan webbplats

Om föreställningen

Dag Westling och Gideon Andersson räknas som några av Skandinaviens främsta tolkare av traditionell irländsk folkmusik. Tillsammans startade de den legendariska gruppen Quilty som under många år genomfört workshops och konserter med över 100 olika körer i Sverige.

I ett samarbete med kören SingSing från Upplands Väsby och deras körsjungande vänner bjuder de in till en medryckande konsert med glada och finstämda sånger från den gröna ön.

Arrangör: SingSing i samarbete med Upplands Väsby kommun

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 15 november kl. 16.00 - 18.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se Messingen, 08-590 973 00