15 november kl. 16.00 - 18.00

Körkonsert med folkvisor från Irland

Två folkmusiker, en spelar trumma och en spelar flöjt. Text: Nytt datum, 15 november. Köpt biljett gäller!

Foto: Jörgen Sälde

Konserten flyttas till hösten! Nytt datum: söndag 15 november. Köpt biljett gäller! Dag Westling och Gideon Andersson från hyllade folkmusikgruppen Quilty möter kören SingSing med vänner.

Konsertlängd: cirka 2 timmar, inklusive paus

Köpt biljett gäller!

Alla biljetter till den inställda konserten 29 mars gäller på det nya datumet.

Du som har köpt biljett till konserten i mars, men inte kan gå på det nya datumet, får dina pengar tillbaka*. Kontakta Messingens reception för återköp.

* Vänligen observera att endast biljettpriset återbetalas, inte försäkrings-, service-, leverans- och distributionsavgifter.

Allmänna villkor vid köp och bokning av evenemangsbiljetter samt värdebevis i Nortics biljettsystem (PDF)länk till annan webbplats

Om föreställningen

Dag Westling och Gideon Andersson räknas som några av Skandinaviens främsta tolkare av traditionell irländsk folkmusik. Tillsammans startade de den legendariska gruppen Quilty som under många år genomfört workshops och konserter med över 100 olika körer i Sverige.

I ett samarbete med kören SingSing från Upplands Väsby och deras körsjungande vänner bjuder de in till en medryckande konsert med glada och finstämda sånger från den gröna ön.

Arrangör: SingSing i samarbete med Upplands Väsby kommun

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 15 november kl. 16.00 - 18.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se Messingen, 08-590 973 00
Biljettinformation: 250 kr. Boka biljett på webben eller i Messingens reception. Endast kortbetalning. Köpt biljett återlöses ej. Länk till mer biljettinformation