15 februari kl. 15.00 - 17.00

Rigmor & Isabella tolkar Monica Z

Porträttbilder på Rigmor Gustafsson och Isabella Lundgren.

Foto: Thron Ullberg (Rigmor Gustafsson), Izabelle Nordfjell (Isabella Lundgren)


Stjärnmöte på Messingens scen när Rigmor Gustafsson, Isabella Lundgren och Blåsarsymfonikerna hyllar Monica Zetterlund! ✨

Konsertlängd: cirka 2 timmar
Köpt biljett återlöses ej.

Om konserten

Den legendariska artisten Monica Zetterlunds repertoar tolkas här av de värmländska jazzstjärnorna Rigmor Gustafsson och Isabella Lundgren – två av landets absolut främsta sångerskor – ackompanjerade av Blåsarsymfonikerna och en komptrio i världsklass. Tillsammans skapar de en intim hyllningsföreställning som visar på bredden och begåvningen hos såväl Monica Z som de två artisterna på scen. På programmet står en rad jazzklassiker, låtar från film och revy av Hasseåtage och Povel Ramel och folkton med rötterna i den värmländska myllan. Allt till smäktande orkesterarrangemang signerade Mats Hålling.

Medverkande

Rigmor Gustavsson, sång
Isabella Lundgren, sång
Blåsarsymfonikerna
Dirigent och arrangemang: Mats Hålling

Bild: Orkestern Blåsarsymfonikerna står uppställda i två rader. Alla är klädda i svart och håller i sina musikinstrument.

Blåsarsymfonikerna. Foto: Elinor Wermeling


Blåsarsymfonikerna
(tidigare Stockholms Läns Blåsarsymfoniker) är en nyfiken orkester som utmärker sig för sin stora genrebredd, sina gränsöverskridande samarbeten och ovanligt jämställda programpolitik. Man startade som en musikkår i SL:s regi redan 1906 och har idag utvecklats till en modern, djärv och nyskapande ensemble. Orkestern verkar främst i Stockholms län med Musikaliska på Nybrokajen som hemmascen, men har etablerat sig som en av Nordens ledande blåsarensembler med ett växande internationellt renommé.

Blåsarsymfonikernas webbplatslänk till annan webbplats

Arrangör: Upplands Väsby kommun i samarbete med Blåsarsymfonikerna

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 15 februari kl. 15.00 - 17.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00
Biljettinformation: 350 kr (ord. pris), 300 kr (pensionär), 275 kr (barn/ung upp till 20 år). Boka biljett på webben (serviceavgift 10 kr tillkommer) eller i Messingens reception. Endast kortbetalning. Köpt biljett återlöses ej. Länk till mer biljettinformation