29 april kl. 19.00 - 21.00

INSTÄLLT – Norrbotten Big Band möter Samuel Ljungblahd

Gospelsångaren Samuel Ljungblahd.

Evenemanget är inställt

Norrbotten Big Band har beslutat att ställa in vårens turné med Samuel Ljungblahd. Detta är ett beslut taget med hänsyn till de rådande omständigheterna, där vi alla behöver hjälpas åt att ta ett samhällsansvar för att minska spridningen av coronaviruset. Vi tittar på en lösning för en framtida turné men inga datum är planerade ännu.

Information om återköp av biljetter

Om ett evenemang ställts in får du pengarna tillbaka. Hur återköpet går till beror på hur du köpte din biljett. Följande gäller:

Återbetalning kan dröja

Just nu kan hanteringen av återköp kan ta längre tid än vanligt. Vi och vår biljettleverantör arbetar för att lösa detta så snart som möjligt. Tack på förhand för din förståelse och ditt tålamod!

Information om inställda evenemang på Messingens webbsida


Oemotståndligt sväng i Messingens scenrum med Sveriges soul- och gospelkung och ett storband i världsklass!

Konsertlängd: cirka 2 timmar
Köpt biljett återlöses ej.

Om konserten

I grund och botten blir det härlig gospel. Svängigt, glatt och medryckande. Jag jobbar mycket med att få publiken till att vara delaktig, jag vill få människor att sjunga med och känna att de gör konserten tillsammans med oss som står på scenen. Det ska finnas något för alla i repertoaren. Först då är jag nöjd, säger Samuel Ljungblahd.

Det är fina ord som kommer från Sveriges allra största gospelröst – Samuel Ljungblahd. Efter det bejublade framträdandet vid prins Carl-Philip och prinsessan Sofias bröllop 2015 har förfrågningarna om herr Ljungblahds varma person och stora röst fullkomligt exploderat och han ger idag konserter världen över.


I mars 2019 släppte han sitt femte soloalbum Witness, som efterföljdes av en turné med samma namn. Nu är han tillbaka i ett samarbete med Norrbotten Big Band. Vi kommer att få höra Samuels egen musik, som vi sett honom framföra i TV-program som Så ska det låta, Allsång på Skansen och Sommarkrysset. Dessutom får vi uppleva klassiska hits av artister som James Brown, Marvin Gaye och Stevie Wonder. Allt detta arrangerat för Norrbotten Big Band under ledning av dess konstnärlige ledare Joakim Milder.

Som du förstår kommer man varken kunna sitta still eller låta bli att sjunga med i den här karismatiska konserten av och med vår största gospelexport. Kom och njut av en musikupplevelse som lockar till dans och som värmer hjärtat länge!

Energisk, entusiasmerande, sprudlande, extremt underhållande, full av värme och genommusikalisk. – Norrbottens-Kuriren

Medverkande

Samuel Ljungblahd, sång
Norrbotten Big Band
Dirigent: Joakim Milder

Musikerna i Norrbotten Big Band poserar framför en tegelvägg.

Norrbotten Big Band. Foto: Anders Alm


Norrbotten Big Band är ett professionellt storband baserat vid Norrbottensmusiken i Luleå. I bandet spelar flera av Sveriges bästa jazz- och storbandsmusiker.

Information om Norrbotten Big Band på Norrbottensmusikens webbplatslänk till annan webbplats

Arrangör: Upplands Väsby kommun i samarbete med Norrbottensmusiken. Med stöd av Länsmusiken i Stockholm.

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 29 april kl. 19.00 - 21.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00