10 september kl. 12.00 - 13.00

Kulturlunch: Bach in the Street

En dansare i förgrunden och en violinist i bakgrunden.

Maele Sabuni och Semmy Stahlhammer i "Bach in the Street". Foto: Peter Bothén


Kulturlunchen flyttas till hösten! Nytt datum: torsdag 10 september. Köpt biljett gäller! Allvarliga frågor blandas med lättsam humor när klassisk musik möter street dance i en unik föreställning.

I biljettpriset ingår kulturupplevelse, soppa, bröd och kaffe.

Dörrarna öppnas kl. 11.30
Föreställningsstart: kl. 12.15
Längd: cirka 45 minuter

Köpt biljett gäller!

Alla biljetter till den inställda kulturlunchen 14 maj gäller på det nya datumet.

Du som har köpt biljett till kulturlunchen i maj, men inte kan gå på det nya datumet, får dina pengar tillbaka*. Kontakta Messingens reception för återköp.

* Vänligen observera att endast biljettpriset återbetalas, inte försäkrings-, service-, leverans- och distributionsavgifter.

Allmänna villkor vid köp och bokning av evenemangsbiljetter samt värdebevis i Nortics biljettsystem (PDF)länk till annan webbplats

Bach in the Street

Vem är du? Var kommer du ifrån? Vart ska du? Genom en mix av klassisk musik och streetdance, via disco, afrikansk musik och klezmer, delas en berättelse om att ärva och bära minnen, att fly, rotas i ny jord, hitta sin plats och om hur olika kulturer kan få en människa att växa.

Violinvirtuosen och Bachspecialisten Semmy Stahlhammer och streetdansaren Maele Sabuni är båda födda i Sverige, de är andra generationens invandrare, deras föräldrar har flytt folkmord, krig och förstörelse. Semmy bär på ett judiskt arv och Maele på ett kongolesiskt. Båda har satsat på sitt livs passion och har blivit bland de främsta i vårt land inom sina respektive konstnärliga områden.

Medverkande

Maele ”Reeflex” Sabuni är dansare och koreograf. Han är vinnare av prestigefyllda priser, har arbetat med Riksteatern och har flera gånger synts i Melodifestivalen.

Semmy Stahlhammer har mottagit många utmärkelser som violinist och uttolkare av Bachs violinverk. Han har bland annat varit förste konsertmästare vid Kungliga Operan och konstnärlig ledare för ett flertal nationella och internationella kammarmusikfestivaler och turnerar världen runt.

Idé, regi och produktion: Anita Santesson och Vargkatten produktion i samarbete med Länsmusiken i Stockholm.

Arrangör: Upplands Väsby kommun i samarbete med Länsmusiken i Stockholm
Catering: Väsby Nya Konditori

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 10 september kl. 12.00 - 13.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00
Biljettinformation: 100 kr. Boka biljett på webben (serviceavgift 5 kr tillkommer) eller i Messingens reception. Endast kortbetalning. Köpt biljett återlöses ej. Länk till mer biljettinformation