4 februari kl. 19.00 - 20.30

NYTT DATUM! Jonas Gardell – Queen of ******* Everything – SOLO

Föreställningsbild på Jonas Gardell som gör en grimas. Text i glansiga bokstäver på bilden: Jonas Gardell, Queen of everything, SOLO.


Föreställningen flyttas till 4 februari 2021.

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med “Queen of ******* everything”, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

Nytt datum

På grund av det rådande förbudet mot allmänna sammankomster med fler än 50 deltagare flyttas föreställningen till 4 februari 2021.

Köpt biljett gäller till det nya datumet. Kontakta Lifeline Entertainment för frågor om din bokning.

Information om evenemang under covid-19 och återköpspolicy på Lifeline Entertainments webbplats.länk till annan webbplats

Föreställningslängd: cirka 1 timme och 20 minuter
Rullstolsplatser: Bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-70 70 70

Om föreställningen

Queen of ******* everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Arrangör: Lifeline Entertainment i samarbete med Upplands Väsby kommun

Information
Arrangör: Lifeline Entertainment
Tid: 4 februari kl. 19.00 - 20.30
Kontaktuppgifter: Lifeline Entertainment Ticketmasters callcenter, 0771-70 70 70
Biljettinformation: 460 kr (inkl. 35 kr avgift). Boka biljett på Ticketmaster.se. Köpt biljett återlöses ej. OBS! Inget förköp i Messingens reception. Länk till mer biljettinformation