29 oktober kl. 19.00 - 20.30

NYTT DATUM! Jonas Gardell – Queen of ******* Everything – SOLO

Föreställningsbild på Jonas Gardell som gör en grimas. Text i glansiga bokstäver på bilden: Jonas Gardell, Queen of everything, SOLO.


Föreställningen flyttas till fredag 29 oktober 2021. Köpt biljett gäller till det nya datumet.

Efter att ha spelat en hel säsong i Stockholm och hel säsong i Göteborg med “Queen of ******* everything”, en av de mest påkostade shower som någonsin satts upp i Sverige – varje kväll till publikens jubel och stående ovationer – tar Jonas Gardell nu ut succé-föreställningen i en enklare version, som en solo-show, runt om i landet.

Nytt datum

På grund av det coronapandemin och det rådande förbudet mot allmänna sammankomster med fler än åtta deltagare flyttas föreställningen till fredag 29 oktober 2021.

Köpt biljett gäller till det nya datumet. Kontakta Lifeline Entertainment för frågor om din bokning.

Information om evenemang under covid-19 och återköpspolicy på Lifeline Entertainments webbplats.länk till annan webbplats

Föreställningslängd: cirka 1 timme och 20 minuter
Rullstolsplatser: Bokas via Ticketmasters callcenter på 0771-70 70 70

Om föreställningen

Queen of ******* everything – SOLO är en show som får dig att skratta tills du gråter, och den ingjuter glädje, hopp och livsmod.

– Drottningen åker ut i sitt rike för att tala till sitt folk, säger Jonas Gardell. Det blir inga kulisser eller fyrverkerier, inga dansare, inga sångerskor och ingen orkester. Vad man får är Drottningen själv i all sin glans. The Queen is dead! Long live the queen!

Arrangör: Lifeline Entertainment i samarbete med Upplands Väsby kommun

Information
Arrangör: Lifeline Entertainment
Tid: 29 oktober kl. 19.00 - 20.30
Kontaktuppgifter: Lifeline Entertainment Ticketmasters callcenter, 0771-70 70 70
Biljettinformation: 460 kr (inkl. 35 kr avgift). Boka biljett på Ticketmaster.se. Köpt biljett återlöses ej. OBS! Inget förköp i Messingens reception. Länk till mer biljettinformation