10 augusti kl. 10.30

Sommarbio: Familjen Addams (från 7 år)

Barn i en biosalong. Text: Sommarbio på Messingen.


Välkommen in i biomörkret! Vi visar film varje måndag kl. 10.30 och kl. 14 hela sommarlovet. Det blir en blandning av filmer för olika åldrar och smaker och på olika språk.

Fri entré!

Gratisbiljett krävs. Boka plats i Messingens reception, 08-590 973 00. Bokade biljetter hämtas ut senast 30 minuter före visning.

Begränsat antal platser

Vi har endast 25 platser på varje visning för att minska risken för smittspridning. Kom ihåg att hålla avstånd till andra besökare och att stanna hemma om du är sjuk.

Familjen Addams

  • Animerad familjefilm från USA, 2019
  • Åldersgräns: 7 år
  • Längd: 83 minuter
  • Språk: svenska

Ett animerat äventyr med den besynnerliga familjen Addams. Familjen består av pappa Gomez och hans fru Morticia, onkel Fester, farmor och barnen Pugsley och Wednesday, husets butler Lurch samt den vandrande handen Thing. Vi får följa med när den excentriskt makabra familjen flyttar till en intetsägande förort där onsdagens vänskap med dotter till en fientlig och konformistisk lokal verklighetsvärd förvärrar konflikten mellan familjerna.

Arrangör: Upplands Väsby kommun och Upplands Väsby bibliotek

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 10 augusti kl. 10.30
Plats: ABBA-salen, Messingen, Love Almqvists torg 1, Upplands Väsby
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se Messingens reception, 08-590 973 00
Biljettinformation: Fri entré. Gratisbiljett krävs. Boka plats i Messingens reception, 08-590 973 00. Bokade biljetter hämtas ut senast 30 minuter före visning.