3 augusti kl. 10.30

Sommarbio: Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen (barntillåten)

Barn i en biosalong. Text: Sommarbio på Messingen.


Välkommen in i biomörkret! Vi visar film varje måndag kl. 10.30 och kl. 14 hela sommarlovet. Det blir en blandning av filmer för olika åldrar och smaker och på olika språk.

Fri entré!

Gratisbiljett krävs. Boka plats i Messingens reception, 08-590 973 00. Bokade biljetter hämtas ut senast 30 minuter före visning.

Begränsat antal platser

Vi har endast 25 platser på varje visning för att minska risken för smittspridning. Kom ihåg att hålla avstånd till andra besökare och att stanna hemma om du är sjuk.

Klas Klättermus och de andra djuren i Hackebackeskogen

  • Animerad familjefilm från Norge, 2016
  • Åldersgräns: barntillåten
  • Längd: 76 minuter
  • Språk: svenska

Klas Klättermus och hans små vänner i Hackebackeskogen lever farligt. Den glupske Mickel Räv och de andra rovdjuren vill inte skaffa mat på hederligt vis utan hotar ständigt med att äta upp dem. När Stickan Igelkott dessutom försöker att äta upp Farmor Skogsmus är det dags att skriva en lag för att stoppa laglösheten i skogen och till sin hjälp tar de Bamsefar. Nu ska alla djur i skogen vara vänner och det är förbjudet att äta upp varandra. Men Mickel Räv är fortfarande hungrig...

Arrangör: Upplands Väsby kommun och Upplands Väsby bibliotek

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 3 augusti kl. 10.30
Plats: ABBA-salen, Messingen, Love Almqvists torg 1, Upplands Väsby
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se Messingens reception, 08-590 973 00
Biljettinformation: Fri entré. Gratisbiljett krävs. Boka plats i Messingens reception, 08-590 973 00. Bokade biljetter hämtas ut senast 30 minuter före visning.