15 oktober kl. 12.00 - 13.00

Kulturlunch: Romeo & Julia Kören från Dramaten

En kvinna och en man i historiska kläder ligger på en orientalisk matta. Bilden är tagen rakt ovanifrån.

Foto: Urban Wedin


Välkommen till Messingens kulturlunch! På menyn i dag står lekfull renässansmusik med Romeo & Julia Kören från Dramaten.

I biljettpriset ingår kulturupplevelse och lunchwrap.

Är ni fler som ska se föreställningen tillsammans? Boka gärna biljetter till hela sällskapet samtidigt, så att vi kan planera möblering av lokalen på bästa sätt. Tack för hjälpen!

Kontakta Messingens reception, 08-590 973 00, för att anmäla allergier och specialkost.

  • Dörrarna öppnas kl. 11.30
  • Föreställningsstart: kl. 12.15
  • Längd: cirka 45 minuter

Ett tryggt och säkert evenemang

Vi följer myndigheternas rekommendationer och restriktioner för evenemang. Evenemanget har begränsat antal platser med säkert avstånd mellan besökarna. Tänk själv på att hålla avstånd till andra, tvätta händer ofta och noga och stanna hemma om du är sjuk.

Om Romeo & Julia Kören

I snart trettio år har Romeo & Julia Kören turnerat Sverige och världen runt med sina konserter fyllda av musik, dramatik, romantik och komik. Sedan starten på Dramaten 1991 har ensemblen utforskat och utvidgat det traditionella konsertformatet in i teaterns magiska värld.

Musiken är från 1500- och 1600-talet, skriven av renässansens stora hitmakare. Konstnärlige ledaren Benoît Malmberg utmanar de traditionella sätt som denna musik brukar framföras och blåser nytt liv i styckena för att nå dagens publik. Det moderna tilltalet i Romeo & Julia Körens framföranden talar till publiken utan några krav på förhandskunskaper inom renässansmusik.

Med scenisk närvaro och musikalitet skapar Romeo & Julia Kören en magisk värld för publiken att vara del av och svepas in, underhållas och beröras av musikens glädje och kraft.

Information på Romeo & Julia Körens webbplatslänk till annan webbplats

Information om Messingen (kontaktuppgifter, karta, tillgänglighet, öppettider)

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 15 oktober kl. 12.00 - 13.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00
Biljettinformation: 100 kr. Boka biljett på webben eller i Messingens reception. Endast kortbetalning. Länk till mer biljettinformation