8 mars kl. 12.00 - 13.00

Livestream: Kulturlunch med musik på internationella kvinnodagen

Fotocollage med bilder på tre personer, två män och en kvinna. Text: Livestream från Messingen.

Vi uppmärksammar internationella kvinnodagen med en intim musikalisk kulturlunch med fokus på låtar av kvinnliga kompositörer och musiker – från Adele till Zetterlund! Konserten direktsänds från scenrummet i Messingen.

Sändningen startar måndag 8 mars cirka klockan 12.00. Du behöver inte ha ett Facebook-konto för att kunna se sändningen.

Om konserten

Temat är kvinnliga kompositörer och musiker på denna konsert med en erfaren trio bestående av Matilda Elf, sång, Stefan Blomquist, klaviatur, och Valle Magnusson, bas. På programmet står låtar av storheter som Adele, Monica Zetterlund, Carole King, Joni Mitchell, Annie Lennox och Sara Bareilles.

Om de medverkande

Skönsjungande Matilda Elf är sångerska och körledare i Tierps pastorat. Bakom basen står Valle Magnusson, som har samarbetat med en rad artister, däribland Lill-Babs och Sanna Nielsen. Den flyhänte pianisten och klaviaturspelaren Stefan Blomquist är mångårig vapendragare med Janne Schaffer och Björn J:son Lindh och har samarbetat i studio och på scen med flertalet andra svenska artister genom åren.

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 8 mars kl. 12.00 - 13.00
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se 08-590 973 00