16 november kl. 18.00 - 19.30

Genrep: Brynolf & Ljung – Stalker

Magikerna Brynolf & Ljung håller i en kamera och en kortlek. Text: Brynolf & Ljung, Stalker. En lila banner över bilden med text: Genrep på Messingen.

Foto: Robert Eldrim


Äntligen genrep på Messingen igen! För fjärde gången i ordningen kommer Sveriges internationellt mest kända trollkarlar till Upplands Väsby för att repetera, testa nytt material och värma upp inför kommande Sverigeturné. I den nya showen Stalker fortsätter de att flytta fram gränsen för vad som är möjligt – och vad som borde vara omöjligt...

Föreställningslängd: cirka 1 timme och 20 minuter, ingen paus

För bokning av särskilt anpassade platser kontaktar du Messingens reception, 08-590 973 00.

Information om öppettider, tillgänglighet och kontaktuppgifter på Messingens webbsida.

Om föreställningen

Efter de två tidigare utsålda turnéerna Hokus Pokus motherf*ckers och Cirkeln är Brynolf & Ljung äntligen tillbaka med en helt ny liveshow. I Stalker tar de sig längre in i publikens medvetande än någonsin tidigare!

Med hjälp av fingerfärdighet, illusioner och psykologi flyttas gränsen för vad som är möjligt och vad som borde vara omöjligt. Tillsammans med stjärnregissören Edward af Sillén, tar Brynolf & Ljung i sin nya föreställning med publiken på upplevelse där ingen sitter helt säker.

Hur långt är vi människor beredda att gå i jakten på att bli sedda? I dagens övervakningssamhälle är alla stalkade och alla har blivit stalkers. Följ Brynolf & Ljung. De följer redan dig.

Som Sveriges främsta magiker har Brynolf & Ljung i ett decennium bjudit på humorladdade framträdanden som fått oss att både tappa hakan och ifrågasätta fysikens lagar. Stalker blir deras första nya liveshow på tre år och en efterlängtad återförening med publiken.

Stalker har premiär på Rival i Stockholm 18 november 2021. Läs mer: stalkershow.com Länk till annan webbplats.

Arrangör: Upplands Väsby kommun i samarbete med Lifeline Entertainmen

Information
Arrangör: Upplands Väsby kommun
Tid: 16 november kl. 18.00 - 19.30
Kontaktuppgifter: Upplands Väsby kommun messingen@upplandsvasby.se Messingens reception, 08-590 973 00
Biljettinformation: 200 kronor (ord. pris), 150 kronor (barn och ung upp till 20 år). Boka biljett online eller i Messingens reception, 08-590 973 00. Endast kortbetalning. Länk till mer biljettinformation