• Startsida
  • / Många besökte Seniormässan 2017

Många besökte Seniormässan 2017

Torsdagen 2 mars var det dags för den årliga Seniormässan i Messingen. Temat för årets mässa var Kultur. Ett 20-tal företag och verksamheter ställde ut i matsalen och i Scenrummet bjöds det på både körsång, diktläsning och revy.

Sångfåglarna PRO uppträdde i Scenrummet

Mässan var precis som förra året välbesökt. Cirka 340 seniorer besökte mässan under dagen.

- Syftet med mässan är att göra något informativt och kul för pensionärerna i Väsby, säger Helena Bonnevier, sakkunning inom äldreomsorg på Social- och omsorgskontoret.

Kultur i olika former

Mässan öppnade med pampiga toner från Lennart Carlsson band följt av ett invigningstal av Ann-Christin Martens, ordförande i social- och äldrenämnden Upplands Väsby. Efter detta bjöd Sångfåglarna PRO på körsång, Ann-Marie Karsvik läste dikter, Kulpå(c)en bjöd på revyföreställning och Jejja Sundström på skönsång.

Härlig stämning

Några utställare på plats i matsalen var exempelvis Vänner i Väsby, Sodexo, Seniorakademin och Finska PRO.

Friskis och Svettis bjöd på prova på-gympa och Zumba fitness lät besökarna prova på linedance. Det bjöds även på kaffe och bulle och stämningen låg på topp under hela dagen.

- Det är fint att se hur glad och uppsluppen stämningen har varit idag! Jag vill rikta ett stort tack till de pensionärer som arbetat med planeringen av seniormässan, säger Helena Bonnevier.

Glada besökare provade på gympa med Friskis och Svettis

Senast uppdaterad: 22 oktober 2017