Release 1.15

Idag, torsdagen den 26/4 klockan 19.00 kommer Combine höjas till version 1.15. Uppdateringen beräknas ta ca 2 timmar. Tjänsten är inte tillgänglig under tiden. Releasedokument finns bifogat.

Releasedokumentet är lite längre än dokumenten varit vid tidigare releaser. Det är dock många bilder och alla delar berör inte alla användare.

En av de nya funktionerna är att myndighet kan skicka en ändringsbeställning där de ändrar omfattning/frekvens på en insats. Det står mer information om detta i det bifogade dokumentet. Det som är viktigt för utförare som får en ändringsbeställning är att man redigerar den ursprungliga beställda tiden och sätter ett slutdatum. När man gjort det kan man sedan planera upp den ändrade omfattningen som börjar gälla efter det slutdatum man satt på den ursprungliga beställningen. Färdigställ steg används för att skicka insatser till Phoniro. Det är viktigt för att det ska bli rätt vid återrapportering. Om det inkommer en ändringsbeställning ta gärna hjälp av det bifogade dokumentet.

Releasedokument 1.15

Hälsningar
Combineförvaltningen

Senast uppdaterad: 26 april 2018