• Startsida
  • / Nu startar Väsbys hållbara julkalender

Nu startar Väsbys hållbara julkalender

Vad kan vi som bor och jobbar i Väsby göra för att öka vår gemenskap och skapa en mer hållbar jul? Från och med idag delar vi med oss av tips och inspiration för en mer hållbar jul i 24 filmklipp på kommunens Facebook-sida. Du kan också vara med och tävla om en egen Väsby-mössa genom att dela med dig av dina bästa tips för en mer hållbar jul.

Väsbys hållbara julkalender är en kommunikationssatsning från Upplands Väsby kommun. I julkalendern, som består av 24 små filmer, delar vi med oss av tips och inspiration för en mer hållbar jul.

Tillsammans kan vi som bor och jobbar i Väsby hjälpas åt att förbättra vårt hållbarhetsarbete för nuvarande och kommande Väsbybor. Både i fråga om miljö och klimat men också ur ett socialt hållbarhetsperspektiv. För en del är julen en extra svår tid och alla firar heller inte jul. I julkalendern vill vi därför även bidra med sätt att öka den mänskliga gemenskapen under de mörka vintermånaderna, oavsett julfirande.

Följ med oss i julkalendern och bidra till en mer hållbar jul! Nedan kan du ta del av den första luckan i kalendern. Resten av luckorna kommer att publiceras på kommunens Facebook-sida.

Upplands Väsby kommun på Facebooklänk till annan webbplats

Du kan också vara med och tävla om en Väsby-mössa genom att dela med dig av dina bästa tips för en mer hållbar jul, antingen som en kommentar på Facebook eller genom ett tävlingsformulär på Väsbys hållbara julkalenders webbsida. Där finner du även fullständiga tävlingsvillkor.

Väsbys hållbara julkalender

Senast uppdaterad: 1 december 2018