• Startsida
  • / Dags att rösta på ditt favoritförslag

Dags att rösta på ditt favoritförslag

Under höstens namntävling fick vi in över 100 förslag på vad aktivitetsparken i Vilunda ska heta. Nu är det dags att rösta om vilket namn som ska vinna.

Var med och rösta på namnet till aktivitetsparken i Vilunda.

Var med och rösta på namnet till aktivitetsparken i Vilunda.

Till aktivitetsparken i Vilunda ska alla kunna komma för att umgås och ha kul. Under hösten kunde vem som helst lämna in förslag vad parken ska heta. Vi fick över 100 förslag! Tack för ert engagemang och intresse. Nu har tre namn valts ut för omröstning. Det namnet som får flest röster vinner. Du kan rösta till och med 11 januari 2019.

Aktivitetsparken för alla

Utegym

I Vilundaparken finns ett av kommunens utegym. Gymmet har tolv stationer och är byggt i naturmaterial. Här kan du träna både styrka, kondition, smidighet och balans.

Pumptrack

Omkring 1 000 kvadratmeter tillägnade cyklister och kickbikers. Stockholmsområdets första riktiga platsbyggda pumptrack är en slingrande asfaltsbana pepprad med hopp, kullar och kurvor.

Skatepark

En ny yta på 800 kvadratmeter med ramper och rails för skateboard och kickbike. Parken skall fungera både för nybörjare och mer erfarna åkare.

Vad ska aktivitetsparken heta?

Vilda Väsbyparken  
Vilunda aktivitetspark  
Husarparken  

Visa resultat

Totalt antal röster: 1,688

Omröstning och regler

Det vinnande namnet och den som lämnat in förslaget kommer att presenteras på kommunens webbplats och i sociala medier.​ Det namnet som får flest röster vinner. 

Du kan rösta till och med 11 januari 2019.

Senast uppdaterad: 20 december 2018