• Startsida
  • / Julmarknad – passa på att skänka en julklapp till ett barn

Julmarknad – passa på att skänka en julklapp till ett barn

För många barn är det självklart med julklappar under granen, men inte för alla. På julmarknaden på söndag har du chans att skänka en julklapp till behövande barn i Upplands Väsby.

Julkula hänger ner från en gran, stämningsfull bild

På söndag den 15 december arrangerar Väsbyhem en stor julmarknad i Järnvägsparken. Kommunen deltar genom att byggprojektet Väsby Entré har ett tält på bron över Väsbyån vid stationen. Där kommer de bjudas på glögg, saft och ansiktsmålning samtidigt som man kan passa på att prata med byggherrarna om deras visioner.

Vi har också bjudit in Svenska kyrkan i Upplands Väsby för att ta emot paket som sedan delas ut till barnfamiljer i Upplands Väsby. Svenska kyrkan i Upplands Väsby samarbetar med flera organisationer som hjälper till att dela ut paketen till familjer som inte har möjlighet att köpa egna julklappar.

Sprid julglädje - passa på att skänka en julklapp till ett barn!

När: På julmarknaden söndagen 15 december kl. 12–17
Var: Väsby Entrés tält på bron över Väsbyån vid stationen

Så här deltar du

  1. Köp en julklapp. Tänk på att det bör vara något som ett barn vill ha, inte bara något som du tror att barnet behöver. Begagnade gåvor måste vara hela och rena.
  2. Slå in paketet och skriv en lapp med information som beskriver ungefär vilken ålder eller vilka intressen som klappen motsvarar. Till exempel ”God jul till dig som är 3-5 år och tycker om att leka utomhus önskar Åsa!”
Senast uppdaterad: 9 juli 2020