Kvinnlig personlig assistent till Personligt stöd i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en glad, positiv, engagerad ung tjej som vill utvecklas och tycker om att arbeta med människor då ska du söka denna tjänst. Vi söker nu kvinnlig medarbetare i åldern 22-30 år till en kvinnlig kund med LCHAD-brist, vilket är den svåraste formen av betaoxidationsdefekt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete som innebär variation och där du kommer göra verklig skillnad. 

För att du ska känna dig trygg i din roll får du självfallet introduktion, nödvändig introduktion och utbildning samt delegation innan du börjar jobba. 

Som anställd får du bland annat tillgång till friskvård och rabatter via vår friskvårdsportal.

Om verksamheten

Som personlig assistent blir du en del av enheten för Personligt stöd inom Väsby Stöd och Omsorg, den kommunala utföraren av äldreomsorg och LSS. 

Om tjänsten

Då kunden får sitt näringsintag tillgodosett via PEG med 3 timmarsintervaller under dagen och nattetid via pump så kommer ditt uppdrag i första hand vara att stötta kunden i matsituationen så att den hanteras optimalt, dvs från timme till timme hela dygnet. Detta ställer höga krav på arbetsminne, automatiserat tänkande, planering, flexibilitet samt en väldigt god förmåga att tolka kroppens signaler.

Du ska även vara stöttande i att planera och strukturera upp vardagen samt påminna om olika aktiviteter. Du är med kunden dygnets alla timmar, då hon arbetar, är i stallet med mera. Då kunden bor tillsammans med sina föräldrar, syster och hund och ofta vistas i stallet är det viktigt att du inte är päls allergiker.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • intresse för hästar, då kunden har egen häst

  • B-körkort och tillgång till egen bil

  • förmåga att behärska svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning, kunskap i näringslära, erfarenhet av arbete med PEG sond.

Som person är du relationsskapande och har lätt för att möta andra människor. Du är både strukturerad och trygg i din yrkesroll för att kunna skapa trygghet för kunden. För att trivas och lyckas behöver du vara stabil, du har förmågan att behålla lugnet även i mer stressade situationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Personlig assistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

75-80%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

422409

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Kontakt

Sara Suomi,0859097501

Senast uppdaterad: 6 april 2021