Avlösare till personligt stöd i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du student, deltidsarbetande, och/eller känner att du vill göra en insats för våra medborgare i kommunen. Vill du bli en vardagshjälte och vet att du är trygg, flexibel och har ett stort engagemang för barn, unga och vuxna med särskilda behov? Är du dessutom mellan 20-35 år, vill ha ett omväxlande extra arbete några timmar i månaden? Sök då och bli avlösare hos oss i Upplands Väsby kommun. 

Vi erbjuder dig

  • Hos oss får du ett arbete som innebär variation och verkligen gör skillnad för en annan människa.

  • För att du ska känna dig trygg i din roll kommer du få en introduktion hos familjen och bra stöd från arbetsgivaren.

Om oss

Personligt Stöd tillhör Väsby Stöd och Omsorg som är den kommunala utföraren av äldreomsorg och LSS. Vi har verksamheter inom Personlig assistans, Ledsagarservice, Avlösarservice och Kontaktpersoner.

Om tjänsten

Vi söker avlösare till en kille på snart 9 år som har autism och IF. Kunden kommunicerar inte verbalt eller med kroppsspråk. Att arbeta som avlösare innebär att du tillfälligt övertar omvårdnaden av barnet så att vårdnadshavaren avlastas, du kommer att arbeta i barnets hem.

Arbetstiden kommer du överens om med vårdnadshavaren och den kommer att förläggas utifrån dennes behov. Avlösningen kommer att vara främst tidiga morgnar och på helger.

Det är viktigt att du kan tänka dig att ha detta uppdrag under en längre period, helst minst ett år då kontinuitet är viktigt för våra kunder.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Erfarenhet som personlig assistent eller undersköterska

  • Erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning

  • Kunskap om lågaffektivt bemötande

  • Du behärskar svenska språket obehindrat

Det är meriterande om du är boende i Upplands Väsby eller med omnejd. 

Som person är du relationsskapande och har lätt för att möta andra människor. Du är både strukturerad och trygg i din yrkesroll för att kunna skapa trygghet för kunden. För att trivas och lyckas behöver du vara stabil, du har förmågan att behålla lugnet även i mer stressade situationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Ledsagare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

12 timmar/månaden

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

424212

Sista ansökningsdag

2021-09-30

Kontakt

Camilla Alnaeus,0859097357

Senast uppdaterad: 6 april 2021