Lärare i fritidshem/fritidspedagog, Bollstanäs skola, Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Tror du på kollegialt lärande och vill främja en god lärmiljö med fokus på elevernas lär- och utvecklingsprocesser? Då kan du vara den vi söker efter som fritidshemslärare/fritidspedagog på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun. Vi söker en trygg person som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig

  • På Bollstanäs skola får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor.Vi strävar efter ett gott samarbete och kollegialt lärande.

  • Här får du möjligheten att vara en del av en skola med mycket god måluppfyllelse och som arbetar med spännande utvecklingsområden. 

  • Som fritidshemslärare/fritidspedagog på Bollstanäs skola och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling.

  • Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag, personalrabatter via vår förmånsportal, ett kostnadsfritt professionellt personalstöd samt att du omfattas av försäkringar och företagshälsovård. 

Om oss

Bollstanäs är en kommunal F-5 skola med omkring 500 elever och 70 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som fritidshemslärare/fritidspedagog i åk 1-3 och ha ett särskilt ansvar för den pedagogiska utvecklingen av fritidshemmets verksamhet på avdelningen. Du kommer att planera och ansvara för delar av verksamheten både under elevernas skol- och eftermiddagstid.

Arbetslaget består av både lärare, stödlärare, fritidshemslärare, barnskötare och resurspedagoger. Du har även möjlighet att få stöd och handledning av skolans elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, skolsköterska och skolledare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

  • är behörig lärare för fritidshem eller fritidspedagog

  • har goda kunskaper om barns lärande och uppmärksammar och tar tillvara på deras intressen.

  • är väl insatt i fritidshemmens läroplan och övriga styrdokument samt kan omsätta dessa i det dagliga arbetet.

Meriterande är om du har:

  • utbildning och erfarenhet inom området specialpedagogik

  • behörighet i praktiskt-estetiska ämnen

  • erfarenhet av undervisning i fritidshem i årskurserna 1-3

Som person är du trygg och du har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Du har lätt för att anpassa dig och skapa win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på de gemensamma målen.  

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

oktober/november 2021

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

425574

Sista ansökningsdag

2021-09-26

Kontakt

Susanne Isaksson,0859097835

Senast uppdaterad: 6 april 2021