Sjuksköterskor till Väsby stöd och omsorg i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du utbildad och erfaren sjuksköterska som vill arbeta helger? Trivs i en ledande roll som bidrar till en god omvårdnad av våra äldre? Sök då tjänsten som sjuksköterska hos oss i Upplands Väsby kommun. Som sjuksköterska hos oss medverkar du till att skapa en trygg, meningsfull och aktiv vardag för våra kunder.

Vi erbjuder dig

  • Här får du möjlighet till att bli en del av en arbetsplats med ett positivt arbetsklimat med engagerade medarbetare. Vi tar tillsammans ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra boende som i ledarskap och medarbetarskap. På varje enhet finns det också en massagefåtölj där du kan slappna av på rasterna.

  • Du får hos oss tillgång till ett levande och socialt intranät som ger dig insyn i alla delar av kommunen samt väsby stöd och omsorg. Här kan du gå med i olika grupper, dela bilder och få inspiration och nyheter. Det finns även stöd i det dagliga arbetet, med rutiner och checklistor.

  • Som anställd i Upplands Väsby kommun har du även möjlighet till ett professionell personalstöd vid arbetsrelaterade eller privata frågor. Här kan du få stöd i en rad olika frågor kring exempelvis välmående, juridik eller ekonomi.

Om oss

Väsby stöd och omsorg är den kommunala utföraren av LSS och äldreomsorg i Upplands Väsby kommun. Här finns en egen hälso- och sjukvårdsorganisation, där du tillsammans med all hälso- och sjukvårdspersonal ingår och som har en gemensam chef. Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att vi möter våra kunder med fokus på sina förmågor, möjligheter och styrkor.

Vi driver tre äldreboenden centralt belägna i Upplands Väsby. Våra sjuksköterskor arbetar dagtid mellan klockan 7-17 på vardagar. Kvällar och nätter har vi sjuksköterskepatrull. På helgerna tjänstgör en sjuksköterska per boende mellan klockan 7-17.

Om tjänsten

I rollen som sjuksköterska kommer du att ansvara för att utföra hälso- och sjukvårdsinsatserna på boendet. I ett nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal planerar du, utför och utvecklar omvårdnadsarbetet utifrån individuella mål och behov.

Du kommer att ha ett nära samarbete med kunder, anhöriga, omvårdnadspersonal samt övriga kollegor/chefer. Som sjuksköterska fungerar du också som coach och arbetsledare för omvårdnadspersonalen.

Då tjänsten avser helgpass kommer du också ha ett arbetsledaransvar med mandat att vid behov omfördela personal på boendet.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • legitimation som sjuksköterska

  • flerårig erfarenhet av arbete som sjuksköterska

  • erfarenhet av att arbeta i olika system som en del av arbetet, vi dokumenterar bland annat i Safe Doc/Pulsen Combine

  • goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av äldreomsorg, specialistutbildning inom geriatrik och/eller demensvård.

Som person är du samarbetsorienterad och lösningsorienterad, genom att du har lätt för att samarbeta med andra såväl hanterar som löser problem som uppstår. Vidare är du trygg och har förmågan att hantera mer pressade situationer på ett bra sätt. Vi ser även att du behöver vara strukturerad, du organiserar ditt arbete väl och har förmågan att ställa om vid behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Här finner du en arbetsgivare med målsättningen att det ska vara lätt för dig att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare inom olika verksamheter. Vi är en arbetsplats med en vision om att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden. Kommunen växer och är mitt i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen ska därför vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att våra medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Upplands Väsby kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Sjuksköterska, grundutbildad Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning längre än 6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

Timanställning

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Timlön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

429409

Sista ansökningsdag

2021-10-09

Kontakt

Carina Classon,0859097588

Senast uppdaterad: 6 april 2021