Rytmik- och pianopedagog till Kulturskolan i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en kreativ person som är öppen för nya ideér? Trivs du att jobba med människor och tycker om att se andra utvecklas? Har du dessutom en pedagogisk högskoleutbildning inom rytmik och piano, sök då denna tjänst som Rytmik- och pianopedagog på Kulturskolan i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett kreativt arbete tillsammans med våra underbara elever och våra hjälpsamma och
välkomnande kollegor. Glädje och välvilja för både elever och kollegor speglar verksamheten.
Du kommer att ha stor frihet att själv planera din undervisning och ditt schema. Du har även stor påverkan gällande tjänstens innehåll och omfattning beroende på personlig kompetens och intresse.

Om oss

Upplands Väsby Kulturskola har 835 elever i musik, konst, teater och cirkus. Vi har 18 fast anställda pedagoger som tillsammans jobbar i ett öppet arbetsklimat. Vi utgår alltid från elevernas individuella drömmar och ambitioner samt anpassar undervisningen efter varje elevs förmågor. Stort fokus läggs vid samspel och framträdanden. Undervisning bedrivs till största delen i våra egna lokaler i Messingen som ligger alldeles intill Upplands Väsby station. Viss undervisning, tex MusikMix, förläggs till kommunens olika grundskolor.

Läs gärna mer om Upplands Väsby kulturskola på: www.upplandsvasby.se/kulturskolan 

Om tjänsten

Du kommer att arbeta med undervisning i MusikMix (rytmik, årskurs 2) samt piano/keyboard för elever årskurs 3 upp till gymnasienivå. Du kommer att arbeta viss del i grundskolornas lokaler och viss del i kulturskolans egna lokaler i Messingen. MusikMix är förberedande musik/rytmik-undervisning för elever i årskurs 2.

Undervisningen bedrivs i grupper om sex till tio elever och är förlagd till elevens egna skola under tidig eftermiddag på elevens fritidstid. Du undervisar ensam med grupperna och har stor frihet att utforma undervisningen utifrån dina egna erfarenheter och kunskaper. Du kommer att ingå i ett team av fem lärare som arbetar med MusikMix. Pianoundervisningen sker i mindre grupper och enskilt.

Arbetstiden ligger i huvudsak på eftermiddags- och kvällstid. Personalmöte på dagtig på torsdagar ingår i tjänsten.

Vi erbjuder en visstidsanställning på 80% läsåret 2021/2022 med möjlighet till förlängning.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har en pedagogisk högskoleutbildning inom rytmik och piano samt erfarenhet av arbete i kulturskola.

Som person är du strukturerad och har förmågan att självständigt planera och lägga upp ditt arbete. Du är också stabil med ett gott humör. Vidare är du kreativ vilket för oss innebär att du lätt finner lösningar istället för hinder och är öppen för nya idéer. Vi tror dessutom på att du behöver vara samarbetsorienterad för att passa i rollen, det genom att du gärna på ett vänligt och prestigelöst sätt ingår i samarbeten med kollegor i olika ämnen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Du får bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Kommunen växer och är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer eftersom vi tror att  medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Musikpedagog/Musiklärare Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

80%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

433509

Sista ansökningsdag

2021-10-24

Kontakt

Helena Skoog-Waldner,0859097515

Senast uppdaterad: 6 april 2021