Gymnasielärare i bild till Väsby Nya Gymnasium i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du lärare i bild och vill arbeta deltid på ett mellanstort och personligt gymnasium? Tycker du om att arbeta med människor och har en stark vilja av att skapa en god inlärningsmiljö? Då kan du vara den vi på Väsby Nya Gymnasium söker efter!

Vi erbjuder dig

  • På Väsby Nya Gymnasium får du en spännande tjänst där du möter personal och elever med olika bakgrunder.

  • Du får arbeta med duktiga och behöriga lärare och personal inom elevhälsan, ledning och administration.

  • Skolans lokaler är öppna och ljusa och befinner sig i ett multihus där gymnasiet samverkar med både kulturskolan, folkbiblioteket och andra enheter.

  • Elevunderlaget är heterogent och stämningen är familjär där mentorer, elevhälsoteamet och ledningen har ett nära samarbete.

Om oss 

Väsby Nya Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 520 elever och 55 lärare som tillsammans arbetar med att skapa en god inlärningsmiljö. Skolan erbjuder sex olika program; samhällsprogrammet, ekonomiprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, teknikprogrammet, hotell- och turismprogrammet samt introduktionsprogrammet.

Om tjänsten

Som lärare i bild har du utöver undervisning i ditt ämne även mentorskap och kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag som består av lärare med olika ämnesbehörigheter, men som har mentorseleverna gemensamt. Som lärare på Väsby Nya Gymnasium kommer du att vara delaktig i att driva arbete inom ämneslaget och arbetslaget tillsammans med duktiga kollegor. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på cirka 40% med tillträde vårterminen 2022.

Är du den vi söker?

Vi söker efter dig som har lärarutbildning och erfarenhet av att undervisa elever på gymnasiet och/eller grundskolenivå motsvarande högstadiet.

Meriterande är om du har lärarlegitimation i bild upp till gymnasienivå och om du har erfarenhet av att arbeta med Google Classroom och Schoolsoft.

Som person är du flexibel genom att du bland annat är lyhörd inför våra olika elevers behov i din undervisning. Vidare tycker du att det är viktigt att bygga goda relationer till elever, vårdnadshavare och personal på skolan. Vi tror dessutom att du behöver vara lösningsfokuserad för att passa i rollen, det genom att du har förmågan att se lösningar för elever som kan ligga på olika nivåer samt ha olika behov.

Vi kallar till intervjuer löpande så sök därför tjänsten redan idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Du får bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Kommunen växer och är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer eftersom vi tror att  medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i gymnasieskolan Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

40%

Tillträde

2022-01-07

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

433790

Sista ansökningsdag

2021-10-28

Kontakt

Angelica Castenskiold,0859097115

Senast uppdaterad: 6 april 2021