Lärare årskurs 1-3 till Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker en trygg lärare som har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Tror du på kollegialt lärande och vill främja en god lärmiljö med fokus på elevernas lär- och utvecklingsprocesser? Då kan du vara den vi söker efter som lärare till årskurs 1-3 på Bollstanäs skola i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

 • På Bollstanäs skola får du möjligheten att samarbeta med erfarna och behöriga kollegor. Vi strävar efter ett gott samarbete och ett kollegialt lärande

 • Här får du möjligheten att vara en del av en skola med mycket god måluppfyllelse och som arbetar med spännande utvecklingsområden

 • Som lärare på Bollstanäs skola och i Upplands Väsby kommun erbjuds du kontinuerlig kompetensutveckling

 • Hos oss erbjuds du friskvårdsbidrag, personalrabatter via vår förmånsportal, ett kostnadsfritt professionellt personalstöd samt att du omfattas av försäkringar och företagshälsovård 

Om oss

Bollstanäs skola är en kommunal F-5 skola med omkring 500 elever och 70 medarbetare. Skolan präglas av trygghet, arbetsglädje och kunskap. Medarbetarnas ledstjärnor är målinriktning, engagemang och delaktighet.

Om tjänsten

Vi söker dig som vill arbeta som lärare i årskurs 1-3 tillsammans med ett arbetslag som består av fyra lärare. Dina blivande kollegor är behöriga, erfarna och kompetenta. Arbetslaget får också stöd av fritidshemspersonal som består av fritidshemslärare, barnskötare och resurspedagoger. Tillsammans har ni tre klasser på fyra lärare vilket skapar goda möjligheter att dela upp klassen i mindre grupper vid behov. Du har även möjlighet att få stöd och handledning av skolans elevhälsoteam som består av speciallärare, specialpedagog, skolpsykolog, skolsköterska och skolledare.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som:

 • Är en behörig lärare i bland annat matematik och svenska för årskurs 1-3 samt har lärarlegitimation

 • Har en god förmåga att undervisa elever upp till minst årskurs 3

 • Har erfarenhet och kunskap av att använda IKT i undervisningen

 • Har goda kunskaper om barns lärande och är väl insatt i läroplanens mål och kan omsätta dessa i det dagliga arbetet.

Det är meriterande om du har:

 • Utbildning och erfarenhet inom området specialpedagogik

 •  En bred ämnesbehörighet

 • Erfarenhet av att undervisa elever i årskurs 1-3

 • Behörighet att undervisa elever i årskurs 1-6

Som person är du trygg och du har lätt för att skapa goda relationer och samarbeta med andra. Du har lätt för att anpassa dig och skapa win-win-lösningar genom ett prestigelöst fokus på de gemensamma målen. 

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Du får bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Kommunen växer och är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer eftersom vi tror att  medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 1-3 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

HT-21

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

435726

Sista ansökningsdag

2021-10-24

Kontakt

Susanne Isaksson,0859097835

Senast uppdaterad: 6 april 2021