Grundskolelärare årskurs 4-6 till Runby skola i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du som grundskolelärare vara med i en ny och spännande utvecklingsfas för Runby skolas autism- och särskolegrupper? Under hösten kommer vi arbeta med att skapa ett nära samarbete med samt vara en naturlig del av övrig skolverksamhet. Sök då tjänsten hos oss som grundskolelärare årskurs 4-6 på en skola med närhet till centrala Upplands Väsby.

Vi erbjuder dig

En stimulerande miljö där vi lär av varandra, utövar kollegialt lärande och tillsammans alltid arbetar för elevernas bästa. Som medarbetare får du stöd av elevhälsoteamet och trygghetsteamet på skolan. En del av vår hälsoprofil är att du som medarbetare ska må bra och ta del av kommunens friskvårdsbidrag. 

Om oss

Runby skola är en stor, mångfacetterad grundskola med drygt 900 elever, Förskola till årskurs 9, Grundsärskola och en kommungemensam grupp för elever med diagnos inom autismspektra. Skolan har en idrotts- och hälsoprofil och är belägen i västra delen av kommunen med naturen som närmsta granne. Under kommande läsår kommer vi fokusera vår fortbildningssatsning på lektionsdesign och språk- och värdegrundsarbete tillsammans med övriga kommunala skolor.

Om tjänsten

Som grundskolelärare kommer du arbeta med ca 9 elever årskurs 4-6 tillhörande vår grundsärskolegrupp. Bortsett de praktisk/estetiska ämnena har du ansvar för elevernas pedagogiska utveckling mot de nationellt uppsatta målen. Du kommer tillhöra ett arbetslag på 10 medarbetare. Vi arbetar med ett inkluderande arbetssätt där du kommer vara med din elevgrupp även under lunch samt vissa raster under elevens hela skoldag. För att lyckas i vårt arbete är goda relationer ledord.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är legitimerad grundskolelärare med erfarenhet av undervisning i grundsärskola och med elever i behov av särskilt stöd.

Som person är du relationsskapande genom att du har lätt för att möta vårdnadshavare och deras frågor och eventuell oro. Du hanterar och löser problem genom att du använder dig av ett lugnt och lösningsfokuserat arbetssätt. Vidare är du hänsynstagande genom att du är lyhörd för den andre partens synpunkter och åsikter. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Lärare i grundskolan, årskurs 4-6 Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

437123

Sista ansökningsdag

2021-11-05

Kontakt

Joakim Börjlind,0859097047

Senast uppdaterad: 6 april 2021