Dokumentcontroller/Registrator till Kanslienheten i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker två dokumentcontrollers/registratorer hos oss på kanslienheten! Tycker du om struktur och har en god samarbetsförmåga? Trivs du dessutom med att arbeta i olika digitala system? Läs mer nedan om beskrivningen stämmer in på dig!

Vi erbjuder dig

Vi lägger stor vikt vid kontinuerlig kompetensutveckling och omvärldsbevakning. I vårt arbetssätt ges även stora möjligheter till vidareutveckling. Vi arbetar också kontinuerligt med verksamhetsutveckling, inte minst med digitaliseringsfokus där hela arbetsgruppen är involverad.

Om oss

Kanslienheten består av tre team; dokumentcontrollers, nämndsekretariat och kommunarkiv, som alla är samlade centralt på kanslienheten. Detta leder till ett professionellt och likartat arbetssätt samt att vi kan ge en god och kvalitativ service.

Totalt är vi strax under 20 medarbetare som arbetar med informations- och ärendehantering på övergripande nivå. Både operativt och strategisk servar vi samtliga kommunens nämnder och kontor. Vi är ett sammanhållet och bra gäng som har möjlighet att upprätthålla en hög kunskapsnivå inom området samt har mycket kollegialt utbyte.

Om tjänsten

Som dokumentcontroller/registrator har du i regel huvudansvar för en eller flera nämnder. Inom ramen för uppdraget ska man dock kunna arbeta brett gentemot samtliga nämnder och kontor, därför är vår introduktion även upplagd på det sättet. I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga registratorsuppgifter, men med stort inslag av digitala arbetssätt.

Då vi har två vakanser planeras en av tjänsterna att bli en kombinationstjänst med inslag av både registratur- och arkivuppgifter. För den tjänsten är det meriterande att ha erfarenhet av, eller annan förvärvad förståelse för, sekretessprövning utifrån arkivrollen.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har bakgrund inom arkivvetenskap eller yrkesutbildning inom registraturområdet alternativt motsvarande förvärvade kunskaper och erfarenheter.

För tjänsten med vissa arkivinslag är det meriterande om du har erfarenhet av eller utbildning inom sekretessprövning vid utlämnande av handlingar.

Som person ser vi gärna att du är strukturerad, stabil, trygg och samarbetsorienterad. Mycket av arbetet ställer krav på hög noggrannhet och det sker i stor utsträckning i samverkan med kommunens andra verksamheter.

Vid anställning sker en säkerhetsprövning.

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan ditt arbetsliv och din fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner. Du får bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Kommunen växer och är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
Den viktigaste resursen för att lyckas med vårt uppdrag är motiverade medarbetare med rätt kompetens. Rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer eftersom vi tror att  medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Registrator Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

2

Referensnummer

437777

Sista ansökningsdag

2021-10-27

Kontakt

Filip Olma,0859097365

Senast uppdaterad: 6 april 2021