Kvinnlig timvikarie till Personlig assistans i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Är du en glad, positiv och engagerad ung tjej som vill utvecklas och tycker om att arbeta med människor? Då ska du söka denna tjänst! Vi söker nu kvinnlig medarbetare i åldern 22-30 år till en kvinnlig kund med LCHAD-brist, vilket är den svåraste formen av betaoxidationsdefekt.

Vi erbjuder dig

Hos oss får du ett arbete som innebär variation och där du kommer göra verklig skillnad. För att du ska känna dig trygg i din roll får du självfallet introduktion och utbildning samt delegation innan du börjar jobba. 

Som anställd får du bland annat tillgång till friskvård och rabatter via vår friskvårdsportal.

Om oss

Personligt stöd tillhör Väsby Stöd och Omsorg som är den kommunala utföraren av äldreomsorg och LSS. Personligt stöd är även en del social- och omsorgskontoret och har verksamheter inom personlig assistans, ledsagarservice, avlösarservice och kontaktpersoner.

Om tjänsten

Då kunden får sitt näringsintag tillgodosett via PEG-sond med tre-timmarsintervaller under dagen och nattetid via pump så kommer ditt uppdrag i första hand vara att stötta kunden i matsituationen så att den hanteras optimalt, det vill säga från timme till timme hela dygnet. Detta ställer höga krav på arbetsminne, automatiserat tänkande, planering, flexibilitet samt en väldigt god förmåga att tolka kroppens signaler.

Du ska även vara stöttande i att planera och strukturera upp vardagen samt påminna om olika aktiviteter. Du är med kunden dygnets alla timmar, då hon arbetar, är i stallet med mera. Då kunden bor tillsammans med sina föräldrar, syster och hund och ofta vistas i stallet är det viktigt att du inte är pälsallergiker.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • B-körkort och tillgång till egen bil

  • Intresse för hästar, då kunden har egen häst

  • Förmåga att behärska svenska språket i tal och skrift

Det är meriterande om du har undersköterskeutbildning, kunskap i näringslära eller erfarenhet av arbete med PEG-sond.

Som person är du relationsskapande och har lätt för att möta andra människor. Du är både strukturerad och trygg i din yrkesroll för att kunna skapa trygghet för kunden. För att trivas och lyckas behöver du vara stabil och förmågan att behålla lugnet även i mer stressade situationer.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Personlig assistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Deltid

Sysselsättningsgrad

75-80%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

440709

Sista ansökningsdag

2021-11-30

Kontakt

Sara Suomi,0859097501

Senast uppdaterad: 6 april 2021