Plankoordinator/administratör till Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vi söker nu en positiv, driven och kommunikativ person för en rolig och varierad tjänst som plankoordinator i Upplands Väsby kommun. Gillar du att arbeta såväl självständigt som i ett nära samarbete med kollegor? Är du dessutom en problemlösare som ser möjligheter istället för hinder? Om beskrivningen stämmer in på dig, sök tjänsten nedan!

Vi erbjuder dig

Vi erbjuder dig ett trevligt team med varierade arbetsuppgifter på en plats som håller på att utvecklas från förort till stad.  

Om oss

Som plankoordinator och administratör blir man en del av enheten Detaljplanering och arkitektur. Enheten är en del av avdelningen för samhällsplanering och arkitektur med cirka 26 medarbetare, och ingår i kommunens kontor för samhällsbyggnad. Avdelningen består även av enheterna mark- och exploatering och strategisk planering.

Om tjänsten

Rollen som plankoordinator/administratör består främst av att ansvara för avdelningens olika administrativa arbeten. Det är till dig medarbetarna kommer att vända sig vid frågor om de administrativa systemen men det handlar också om att representera enheten utåt vid medborgarkontakter och gentemot byggherrar. Arbetet som plankoordinator i våra detaljplaneprojekt drivs i nära samarbete med planarkitekterna.  

Rollen innebär bland annat: 

  • Utskick till sakägare och remissinstanser 

  • Administration av detaljplaner som görs i samarbete med planarkitekterna och innebär att vara behjälplig med administrativa uppgifter såsom exempelvis hantering av start och avslut av planarbetet 

  • Att ha god koll på enhetens övergripande administrativa arbete i form av exempelvis fakturahantering, personalfrågor och hantering av avtal samt stöd i möten  

  • Uppdatera information på hemsidan

Är du den vi söker:

Vi tror att du är en ”doer” och en problemlösare. Du är inte rädd för att ta initiativ och att ställa frågor. Du har även ett stort intresse av att driva, sköta och utveckla det administrativa arbetet på avdelningen. Vi ser gärna att du är intresserad av samhällsplanering och gillar att stötta i planprocessarbetet. Vi ser även att du är intresserad av att utveckla tjänsten samt driva arbete framåt.

Vi söker dig som har:

  • Flerårig erfarenhet av administrativt arbete 
  • Har god datorvana framförallt i Office-paketet 
  • Flytande svenska i tal och skrift 

Det är meriterande att du har tidigare erfarenhet av våra administrativa system, exempelvis Raindance, Heroma och LEX. 

Som person är du öppen och prestigelös. Du är även nyfiken och har lätt för att ta kontakt med andra. Tjänsten ställer krav på att du har koll på många frågor och är beredd att samarbeta med flera personer. Du är noggrann samt trivs med att vara i kontakt med medborgare och övriga enheter på kommunen. Vi tror att du som person trivs i en miljö med många och varierande arbetsuppgifter. Vidare är du drivande och samarbetsvillig och trivs med att hjälpa andra att lösa uppgifter. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Administratör/Administrativ assistent Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

100%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

440848

Sista ansökningsdag

2021-11-19

Kontakt

Carola Holgersson,0721798016

Senast uppdaterad: 6 april 2021