Sjuksköterska till Hedvigsgården i Upplands Väsby kommun

Jobbannons bild

Vill du i en ledande roll som sjuksköterska medverka till att skapa en trygg, meningsfull och aktiv vardag? Söker du en tjänst där du kommer ingå i en HSL-organisation i en mindre kommun? Sök då tjänsten hos oss som sjuksköterska på Hedvigsgårdens äldreboende i Upplands Väsby kommun.

Vi erbjuder dig

  • Du blir en del av ett positivt arbetsklimat med engagerade medarbetare och som tillsammans tar ansvar för att varje dag leva upp till värderingar, såväl i mötet med våra boende som i ledarskap och medarbetarskap

  • Hos oss får du goda möjligheter att utvecklas i rollen som sjuksköterska. Vi ger dig kompetensutveckling i form av regelbundna och återkommande utbildningar, det även i syfte att upprätthålla kunskaper efter behov och krav på verksamheten. Utbildningarna sker på betald arbetstid

  • Du får hos oss även möjlighet till ett levande och socialt intranät där du kan gå med i olika grupper, dela bilder och få inspiration och nyheter. Här finns även stöd i det dagliga arbetet, med rutiner och checklistor

  • På varje enhet finns det också en massagefåtölj där du kan slappna av på rasterna

Om oss

Som sjuksköterska blir du en del av Väsby Stöd och Omsorgs egen hälso- och sjukvårdsorganisation, där all hälso- och sjukvårdspersonal ingår och som har en gemensam chef. Hedvigsgården är ett särskilt boende med 40 platser för demens och omvårdnad.

Vi arbetar utifrån ett salutogent förhållningssätt, vilket innebär att vi möter våra kunder med fokus på sina förmågor, möjligheter och styrkor.

Om tjänsten

Som sjuksköterska är du omvårdnadsansvarig för 20 kunder på din avdelning och du ansvarar för att tillsammans med en sjuksköterskekollega på enheten leda hälso- och sjukvårdsinsatserna på boendet. Vi bemannar med sjuksköterskor 7-17, arbetstiderna är 7-16 eller 8-17. Kvällar och nätter har vi sjuksköterskejour som arbetar och på helgerna är det separata sjuksköterskor som arbetar.

Som sjuksköterska fungerar du som coach och arbetsledare för omvårdnadspersonalen. Det är i nära samarbete med övrig omvårdnadspersonal ni planerar, utför och utvecklar omvårdnadsarbetet utifrån individuella mål och behov. Du kommer även ha ett nära samarbete med boende, anhöriga samt övriga kollegor och chefer. Totalt är det nio sjuksköterskor inom organisationen.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som har:

  • Sjuksköterskelegitimation

  • Minst tre års erfarenhet som sjuksköterska

  • Erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen

  • Erfarenhet av kvalitets- och förbättringsarbete

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

  • Erfarenhet av att arbeta i olika system, då detta är en naturlig del i arbetet. Vi dokumenterar i Safe Doc, men planerar en övergång till Pulsen Combine från december

Det är meriterande om du har specialistutbildning inom äldreomsorg eller demens.

Som person är du samarbetsorienterad och lösningsorienterad genom att du har lätt för att samarbeta med andra samt såväl hanterar och löser problem om uppstår. Vidare är du trygg och har förmågan att hantera mer pressade situationer på ett bra sätt. Vi ser dessutom  att du behöver vara strukturerad, du organiserar ditt arbete väl och har förmågan att ställa om vid behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi på social- och omsorgskontoret i Upplands Väsby arbetar med allt från adoptionsfrågor till vård i livets slutskede. Vår verksamhet och organisationskultur präglas av vår värdegrund gällande delaktighet, kompetens, tillit och respekt. Det är grunden i vårt arbete och ett förhållningsätt mot varandra och de vi är till för.

Som anställd i Upplands Väsby kommun
Vi strävar efter att du som anställd hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Hos oss får du såväl trygga anställningsvillkor som flera olika personalförmåner, som bland annat friskvårdsbidrag och förmånliga erbjudanden via vår förmånsportal. Alla medarbetare har tillgång till ett kostnadsfritt och anonymt personalstöd för såväl arbetsrelaterade som privata frågor. Mer information finner du på www.upplandsvasby.se/karriar

Upplands Väsby kommun
Kommunen är i ett spännande utvecklingsskede där den moderna småstaden byggs. Vi har omkring 1600 månadsanställda medarbetare och finns med närhet till Stockholm, Uppsala och Arlanda. Vår vision är att attrahera nytänkande, ansvarstagande och motiverade medarbetare. Att arbeta i Upplands Väsby är en merit och en investering för framtiden.

Ansökan 
Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem.

Mångfald 
För att finna medarbetare med rätt kompetens ska rekryteringsprocessen vara utformad så att alla bedöms efter sina kvalifikationer. Vi tror att medarbetares olikheter bidrar till verksamhetsutvecklingen och ökad attraktionskraft.

Finskt förvaltningsområde 
Kommun är ett finskt förvaltningsområde. Informera därför gärna om du är finskspråkig. 

Annonssäljare 
Vi undanber oss all kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av platsannonser.

Information om tjänsten som Sjuksköterska, geriatrik/Sjuksköterska, äldreomsorg och äldrevård Upplands Väsby kommun

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Sysselsättningsgrad

40 tim/vecka

Tillträde

Enligt överenskommelse

Löneform

Månadslön

Antal lediga befattningar

1

Referensnummer

444812

Sista ansökningsdag

2022-01-16

Kontakt

Carina Classon,0859097588

Senast uppdaterad: 6 april 2021